Jaki rodzaj grilla będzie najlepszym wyborem?

« Powrót do artykułu: Jaki rodzaj grilla będzie najlepszym... | « Powrót do grupy: Ogród i działka

Stron: 138 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

1 lipca 2016, 18:08

Zgadzam sie: good 0 bad

ja tam wolałam żeby mój maż kupił przenośny grill bo w każdym miejscu w ogrodzie można go postawić. ogólnie to zdecydowaliśmy się na Broil Kinga bo to raz że niezła maszyna jest, dwa że spora butla wchodzi pod grilla i nie trzeba cały czas uzupełniać no i smaczne i zdrowe jedzenie jest:) o wiele lepsze niż z takiego węglowego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2016, 09:18

Grill murowany to moim zdaniem bardzo fajna i ciekawa propozycja do ogrodu,ponieważ będzie praktyczny,a poza tym prezentuje się naprawdę pięknie jako typowo ozdoba,prawda?

www.Gospodarski.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2016, 22:31

Ja najbardziej lubię grille gazowe. Od dwóch lat mam grill gazowy marki Weber, modelu nie pamiętam. W każdym bądź razie jest to bardzo solidny grill i sprawdza się super. A kupiłem go w sklepie DecoMania, mieli wtedy promocję, to skorzystałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 11:46

A ja wręcz przeciwnie,właśnie odradzam te gazowe bo mają mało wspólnego z prawdziwym grillowaniem,jeżeli już to albo mniejsze grille przenośne albo te zabudowane,murowane.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2016, 08:08

Powiedz to Kanadyjczykom. Tam grill jest ważniejszy niż kuchnia w domu. Sprawdź jaki u nich jest rynek grilli gazowych. Oczywiście brak tej całej celebry rozpalania, dmuchania, czyszczenia itd. Druga sprawa to węgiel. Całe szczęście jest coraz więcej miejsc gdzie można kupić ten dobry jakościowo ale niestety ten z marketu czy stacji nie jest najlepszy i dlatego mówi się że grill gazowy jest zdrowszy.
Używam gazowego ponad 12 lat i raczej już nie zamienię na węgiel.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 sierpnia 2016, 12:46

Myślę,że zwykły grill ogrodowy to najlepsza opcja,bez zbędnych wymysłów czy udziwnień typu butla nano,gaz jako grill,bo to poniekąd zabija i zasłania całą przyjemność.

www.ZielonyGraal.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2016, 08:19

Może zabija przyjemności typu rozpalanie, polewanie piwem itd. natomiast otwiera nowe możliwości i umożliwia przygotowanie bardzo zaskakujących potraw których ciężko by było przygotować na standardowym grillu węglowym. Naprawdę fajnie się eksperymentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2016, 18:04

Ja kupiłem na www.web-grille.pl grill węglowy weber. Idealnie nadaje się do ogrodu na przyjęcia ze znajomymi.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 23:35

Jak dla mnie grill murowany opłaca się tylko wtedy kiedy się często grilluje bo inaczej robi za nieciekawy element. Osobiście też najbardziej lubię Broil King bo ich grille mają solidne wykonania i jakość która idzie latami. Swój który kupiłem w 4prestige www.4prestige.pl już długo służy. No i ma fajny designe.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2016, 18:09

Moim zdaniem grill gazowy jest naprawdę super. Sprawdźcie sobie koniecznie ten model https://grillmix.pl/grille/grille-gazowe/gril l-gazowy-weber-q-3000-szary.html . Jest to idealny model na przyjęcia i spotkania rodzinne. Ciekawie też wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 138 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 414

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >