offline przemek72 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: marektras praktykant |
Od wielu lat robię ocieplenia styropianem termo Organiki, polecam moim klientom GOLD albo nawet Platynę, na około 30 realizacji nie było żadnej reklamacji, jestem polecany przez osoby które wykonałem izolacje ich znajomym. Z kilkoma z nich miałem okazję rozmawiać po po sezonie grzewczym z nową izolacją, nie było nikogo kto by narzekał, w zasadzie same plusy: oszczędność pieniędzy i cieplejszy dom |
| |
Reklamy Google | |
Gość: traker praktykant |
|
| |
Gość: jarek praktykant |
|
| |
Gość: staszek75 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Silent Bob praktykant |
Polecam również artykuł Kilka słów o XPS w darmowej gazecie eFachowiec http://efachowiec.info/?site=numer_2011_4 |
| |
offline radekzak praktykant
|
|
| |
Gość: arek78 praktykant |
|
| |
Gość: nowakowsky praktykant |
|
| |
offline gosc3 praktykant
|
|
|
Jaki styropian na ocieplenie domu?
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- co moze zrobic wata szklana z kontaktem z cialem c... Liczba postów: 13042 Grupa: Robimy izol... sytuacja jest prosta: jak nie wiesz, jak się za to zabrać, to wezwij fachowca
- Ile wełny zastępuje styropian? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy izol... Styropian jest znacznie lepszy do ocieplania. Mi ekipa z https://remontyelblag.pl odradzała wełnę
- Atlanta Hawks confront roster choices inside wake... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy izol... The Atlanta Hawks went into the 2016 NBA Draft with 4 choices nonetheless there was hardly ever a true probability that all 4 gamers would be upon subsequent se...
- Ocieplać czy nie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Użytkownik Gość napisał: Mam dom jednorodzinny w którym ściany są z trzech warstw.24cm pustak z betonu komórkowego 8cm steropianu i 12cm pustak zbetonu komórkow...
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 22 Grupa: Robimy izol... Przyłączę się, bo nie chcę zakładać nowego wątku - mam garaż postawiony właśnie i jest ogrzewany. Jaką konstrukcję zastosować, aby go trochę ocieplić? Myślałem....