Ja bym się jednak zdecydowała na deski, sosna lub modrzew wcale nie są drogie, myślę, że koszt jest porównywalny z płytkami (przyznaję, że nie sprawdzałam, bo jestem zdecydowana na drewno), a wyglądają bardzo ładnie. Wbrew niektórym opiniom są tez trwałe, wystarczy je odpowiednio konserwować, impregnować, a posłuży na prawdę długo. Sąsiedzi mają u siebie płytki i nie są zadowoleni już po roku, podczas zimy zaczęły u nich odpryskiwać. Ja mam na szczęście taras zabudowany i zadaszony więc nie martwię się o ich utrzymanie
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸
offline eliza.napara praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline filip-klos praktykant
|
Dziś jest ogrom materiałów, które można wykorzystać, np. taka deska: http://www.eko-deska.pl/oferta.html moim zdaniem materiał przyszłości: trwały, elegancki i nowoczesny. Taras nabierze zupełnie nowego charakteru. |
| |
Reklamy Google | |
offline marcin511 majster
|
|
| |
offline connie kierownik
|
[quote=eliza.napara]Ja bym się jednak zdecydowała na
deski, sosna lub modrzew |
| |
offline Ekspert Schodów KAMEX inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lucyna40 majster
|
|
| |
offline Lahma-SPA_Vision praktykant
|
Najbardziej praktyczne są kafle w lecie i na stronie
południowej. Położysz i na taras boso nie wyjdziesz,
więc możesz praktycznie cały dzień przeleżeć na
kanapie... |
| |
offline mekkai doświadczony
|
|
| |
offline wawa111 kierownik
|
Z nowu drewno chyba szybko traci swój urok, trzeba malować
impregnowac itd nie? |
| |
offline mario8 inżynier
|
Ja mam płytki porcelito metalic color. Fajne rozwiązanie do takich nowoczesnych tarasów. Są dostępne różne rozmiary od 20x20 do 80x80 więc jest mega różnorodność. Podoba mi się taka charakterystyczna, deliaktna faktura płytek, całoścjak się ułoży to tworzą rzeczywiście klimat odpoczyynky. |
|
Stron: 24 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸