Jaki taras - drewno czy płytki??

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

30 sierpnia 2011, 10:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi się podoba coś takiego:

Jest taki inny od wszystkich ten taras, niespotykany i taki odskakujący od oklepanych tarasów :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 11:16

Na pewno są poszukaj w jakiś sklepach sieciowych :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 11:18

@Roksana fajnie się to komponuje nie można powiedzieć :) ale takie masz u siebie czy jak ?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 11:40

Nie no coś Ty ;) Ja nie posiadam takiego tarasu, aczkolwiek jest to jedno z moich celów :D Bo komponuje się nieziemsko, gdyby były czarne z białym to już by nic w nich szczególnego nie było, zwykła szachownica i tyle, a tak to jakaś odskocznia

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2011, 12:25

świetny ten taras Roksana, cudeńko, nie wiem, czy do moich celów nie dołączy również, bo odnowienie tarasu planuję na przyszły rok, zobaczymy;]...Anna, co do jasnego tarasu, to słabo się rozglądasz skoro nie widziałaś;D..A serio, to sporo widziałem takich, bo odkąd w głowie zaświtał pomysł, żeby odnowić taraz w przyszłym roku, to oglądam tarasy u wszystkich osób, w których domach z różnego powodu się znajdę;)
http://2.bp.blogspot.com/_DCcNdLp0nFc/TPY8g9fuwDI/AAAAAAAAAz w/ItEXQDwOnuI/s1600/4431853800_e07f0f16e1_o.jpg

w linku zdjęcie tarasu z jasnych bielonych desek, na dodatek w wersji przypominającej taras od Roksany;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2011, 12:49

fajnie fajnie :) tylko ja nie mam drewnianego domu wiec juz nie zrobi to takiego szalu jak na tych fotach :) fajnie maja tam w skandynawii :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2011, 21:33

Wiesz, chyba nie koniecznie trzeba by było mieć cały dom drewniany żeby takie taras efektownie wyglądał. Tak mi się wydaje przynajmniej. Ale faktycznie w Polsce mało spotykane tarasy w takim jasnym drewnie.
A co do tarasu, który Roksana pokazała to mam jedno skojarzenie - w szachy by można było na nim grać:P

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2011, 14:52

heheh też o tym pomyślałem;)...Anna, nie mogłem znaleźć innego zdjęcia jeśli chodzi o jasne tarasy i dom murowany, chciałem, żebyś wiedział o co chodzi w stylu powiedzmy skandynawskim. Poza tym, podpatrzyłem ten dizajn akurat u przyjaciół, których dom jest murowany, a elewacja, to biały baranek;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2011, 15:21

drewniany dom, albo przynajmniej wlasnie z biala elewacja, tak zeby to mialo rece i nogi i wygladalo w takim stylu:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2011, 11:18

Normalny dom zawsze dobrze upiększy łady taras i tyle ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19582 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 145

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >