Jaki telewizor do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

31 marca 2017, 11:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Karolpawlicki ma rację. Miałem taki telewizor, nie mówię fajny jest, ładnie się prezentuje, ale był problem, jak wpadali znajomi większą grupą obejrzeć film i rozsiadaliśmy się po bokach to był problem z komfortem oglądania. Zdecydowanie więc wolę normalny telewizor. PS. Ambilight się lepiej prezentuje wieczorem niż zakrzywiony ekran.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2017, 12:20

Ja całe wyposażenie audio i video zamawiałem w tej firmie http://velvethertz.pl sprzęt z górnej półki ale spisuje się świetnie a i efekty są niesamowite podczas oglądania/słuchania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2017, 16:15

Do salonu modne są teraz większe telewizory LCD. Gdzie nie pójdę do znajomych to w salonie stoi jakiś TV LCD - ok. 40 cali :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 07:09

Nie tyle LCD, ile chodzi o matrycę LED z full HD, właśnie to jest w modzi. Co do konkretnego modelu to uważam, że to zależy głównie od dwóch rzeczy: pierwsza jest budżet jaki posiadasz na ten cel, a drugą powierzchnia salonu oraz to z jakiej odległości będzie oglądany tv.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2017, 10:02

Takie telewizory o których piszesz, jest bardzo dużo na stronie http://www.homebook.pl/produkty/telewizory, które można kupić w korzystnych cenach. Sklepy stacjonarne lubią zawyżać ceny swoich produktów dlatego lepiej szukać korzystnych ofert w internecie, jakie z pewnością znajdują się na tej właśnie stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lipca 2017, 11:55

a kupował ktoś telewizor z licytacji komorniczej? bo znalazłem taką opcję http://www.czosnyka-komornik.pl, 30 cali akurat by się przydało a kwota jest wręcz śmieszna no tylko nie wiem jak to wygląda, czy potem w trakcie takiej licytacji jednak cena bardzo szybuje w górę czy jest szansa w okolicach tej takiej wywoławczej go złapać?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2017, 14:25

Moim zdaniem dobór telewizora zależy od wielu czynników. Po pierwsze jaki budżet mamy na taki zakup. Po drugie jak duży jest salon i ile miejsca w nim mamy na ewentualny telewizor. Ja osobiście doradzałbym coś większego.

www.1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2017, 20:07

Musisz wziąć pod uwagę wielkość pomieszczenia, w którym będzie telewizor. Mój znajomy kupił do kawalerki kolosa, a po kilku dniach oddał, bo z odległości 2 metrów nie dało się na niego patrzeć ;-) Przeglądaj w naszej aplikacji gazetki promocyjne sklepów z elektronika, a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Iwona, Moja Gazetka

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2017, 18:12

Telewizor to nie wszystko - trzeba jeszcze coś na nim oglądać. Mam na myśli telewizję cyfrową :) W tym celu mogą przydać Ci się specjalistyczne tunery, które znajdziesz między innymi tu: https://elkom-serwis.com.pl/239-cyfrowa-tv-tu nerydvb-t. Bez tego ciężko cokolwiek obejrzeć :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2017, 12:09

Ostatnio modne są telewizory 3D takie duże 40 calowe. Szczerze zainwestowałbym w taki. Jeżeli masz odpowiedni budżet to może warto spróbować coś takiego kupić do salonu?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 149

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >