offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: adiran885 praktykant |
Jak na razie dobrze oceniam współpracę z hurtownią Swatt -swatt.pl. Nie jest to przypadkowa firma ale oddział Polskiej Ekologii, która już w latach 90 zaczęła tego typu energooszczędne rozwiązania na krajowe podwórko wprowadzać. Głównie zamawiam u nich części do instalacji solarnych, ale mają też pompy ciepła czy kotłownie hybrydowe w ofercie, jest z czego wybierać. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: jacek575 praktykant |
Swatt ma dość ciekawą ofertę jeśli chodzi o hurtownie dla instalatorów. Duży wybór kolektorów, mają wysokiej klasy pompy ciepła czy systemy fotowoltaiczne, także generalnie można u nich pełne zakupy zrobić. Szybki kontakt, nie ma problemów z tym żeby się dodzwonić. Jestem też po pierwszym szkoleniu dla instalatorów jakie u nich zrobiłem i wrażenia na plus – konkretnie, nowocześnie, bez marnowania czasu. |
|
Jaki zestaw solarny?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
- kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...