Jaki żyrandol do salonu?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

12 listopada 2015, 11:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Akurat co do zakupów w sklepach internetowych to nie ma się czego bać,jest to bardzo wygodna i bezpieczna opcja,a dodatkowo oszczędzamy czas i pieniądze:)

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2015, 12:36

Kwestia taka jaki macie budżet, jakie oczekiwania, co chcecie uzyskać. To już niesamowicie atrakcyjny żyrandol, ale bez bardzo wysokiego budżetu. I efektowny, i dający odpowiednie oświetlenie. Ale nie zmienia to faktu, że musi on pasować do stylu Waszej nieruchomości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 grudnia 2015, 18:11

Ładnie wygląda, ale to raczej dosyć klasyczne rozwiązanie. Powinno pasować to prostych aranżacji, jasnej kolorystyki, bardziej z takim klasycznym dywanem. Raczej pod nowoczesną aranżację to pasować nie będzie - kształty jak dla mnie powinny być całkiem inne, owalne?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 07:58

To prawda od razu widać, że w wyzszej cenie ? Ale jednak nie wszedzie się wpasuje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 12:29

Dopasowanie to inna sprawa, ale na pewno nie zgadzam się z tym, że coś takiego pasuje wyłącznie do prostych aranżacji - taki żyrandol? Banalnymi dodatkami nie uzyskasz efektu. I moim zdaniem bardziej tutaj pasują nowoczesne klimaty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2015, 20:22

Do bardzo nowoczesnej aranżacji to będzie pasowało coś takiego - http://www.dekoori.pl/kolekcja/polecane-dekoracje/lampa-wisz aca-stilio-srebrna
To przecież inny klimat. Zgadza się - poprzednia lampa też jest ciekawa, ale to nieco inny deseń, prawda?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2015, 12:31

Każdy może to oceniać jak mu się podoba. Oczekiwania można mieć różne - odczucia kolorystyczne, pod względem stylu - podobnie. Największe, aby tylko to wszystko było spójne. I druga sprawa - to Ty masz tam mieszkać, a nie oceniający ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 12:46

Jeszcze jeden świetny przykład - szczególnie do pomieszczenia utrzymanego w biało-czarnych klimatach. Powinno to wyglądać super - oczywiście całość powinna być utrzymana w nowoczesnych kształtach. Co Wy na to?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 13:35

Modne są teraz duże koła. Najlepiej białe z zewnątrz a miedziane od środka przypominające koronkę

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 12:42

Ale ten przykład tapety jaki pokazuję, jest wzięty z nieco innego wymiaru. Sami przyznajcie. Nie do wszystkiego będzie on pasował, ale do zdecydowanej większości nowoczesnych aranżacji, w jasnych kolorach - jak najbardziej.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 459

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >