offline ![]() majkale fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() januszkk kierownik
![]() |
Generalnie to dużo nie trzeba aby wykryć objawy pożaru. Najczęściej przez dym - a jak wiadomo, nie ma dymu bez ognia. Generalnie polega to na tym aby zamontować kilka czujników w miejscach objętych zagrożeniem. Popularne są te z Satel np serii serii CSP-200 i CSP-100. Możesz podłączyć pod to alarm dźwiękowy, świetlny bądź nawet informacja o zagrożeniu może pójść do straży pożarnej. Tutaj artykuł przedstawiający możliwości http://www.mieszkajbezpiecznie.pl/artykuly/10 7,pozar-niebezpieczenstwo-ktore-nadchodzi-zwlaszcza-zima/ |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() SecuritySystems24 doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: asjhsjsjs praktykant |
Jest wiele firm, które oferuja skuteczne zabezpiecznie przeciwpożarowe i inne podobnego typu, wystarczy się rozejrzec w Internecie. Ja korzystałem z usług tej firmy, ale instalowałem troche inny alarm, sprawdz www.unitec.info.pl |
| |
offline ![]() mickow69 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() rukuk majster
![]() |
|
| |
offline ![]() mickow69 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() rukuk majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Deeen doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() eAlarmy doświadczony
![]() |
|
|
Jaki alarm ppoż?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- napęd BENINCA BOB Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... oj lubicie przepłacać. czasami warto poszukać głębiej i znaleźć dobry napęd w dobrej cenie.
- Jaki odkurzacz centralny możecie polecić? Liczba postów: 55 Grupa: Inteligentn... Hej wszystkim! Chcę podzielić się moim ostatnim odkryciem w zagadnieniu domowych udogodnień. Jeśli myślicie o poprawie jakości powietrza w domu albo marzycie o....
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 18 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
- Wideodomofon Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... Pracowity tydzień :)
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 3 Grupa: Inteligentn... Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? geometry dash breeze