Witam- kto doradzi? brama 2-skrzydłowa dość lekka ,problem polega na tym że do intensywnej pracy- myśle że 200 cykli dziennie bedzie. Jeden proponował mi Nice 4024 chyba , drugi stwierdził że to szajs bo maja śruby z tworzywa i się wycieraja itd. A ja dalej nie wiem jaki i jakiej firmy wybrac . Może doświadczeni podpowiedzą ?
Gość: piter100 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: adammm praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
|
| |
offline Ml-Pol.pl doświadczony
|
|
| |
offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: adammm praktykant |
|
| |
Gość: backspace praktykant |
|
| |
offline marinariiio majster
|
BFT jest okej. W całym domu u mnie funkcjonują te właśnie siłowniki i nie ma z nimi w ogóle problemów. Wiadomo, że na Allegro na przykład zawsze coś tańszego się kupi, ale to też nie o to chodzi, żeby było najtaniej, tylko o to, żeby było funkcjonalnie i bezawaryjnie. |
| |
offline Doro-zen majster
|
Podzielę się opinią o BFT. Mam siłownik do bramy skrzydłowej Kustos ULTRA BT A. Zakupiłem głównie z rekomendacji znajomych, którzy od lat mają siłowniki tej firmy i właśnie sobie chwalą, głó1)nie za kulturę pracy oraz po prostu niezawodność. Używam tego siłownika w sumie od niedawna, ale bazując po jakości pracy naprawdę na silnym mrozie ostatnio wnioskuję, że zakup jest trafiony. 0 kłopotów przy pewni -20 stopniach przy gruncie. |
| |
offline Kovaco.pl doświadczony
|
|
|