Jaki deweloper w Gdańsku?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

25 listopada 2014, 09:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej, rozglądam się za nowym mieszkaniem w Gdańsku. Możecie polecić jakiegoś solidnego dewelopera?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2014, 11:35

Odsyłam na stronę wirtualnych targów nieruchomości:
http://targimieszkaniowe.net/nowe-mieszkania- i-domy-gdansk/ - w jednym miejscu masz zestawienie wszystkich inwestycji jakie obecnie powstają w Gdańsku oraz okolicach. Wybór masz naprawdę spory ponieważ Gdańsk w ostatnich latach silnie się rozbudowuje. Fajne dzielnice to Morena, Wrzeszcz. Trochę na obrzeżach jednak dojazd jest bardzo dobry.
Wiele mieszkań spełnia również zasady programu rządowego Mieszkanie dla Młodych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2015, 09:16

Proszę o tutaj - http://www.longbridge.pl/
Kwestia rozsądnego szukania - nie trzeba się ograniczać do jednej miejscowości, bo w zasadzie developerzy działają na terenie całego kraju. Inwestują tam, gdzie ma to sens.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 11:10

Dużo zależy od tego, jakie są Twoje oczekiwania. Moim zdaniem deweloperem wartym uwagi jest Euro Styl. Polecam zapoznać się z jego inwestycjami. Jeżeli coś wpadnie Ci w oko, warto wybrać się na targi i pogadać z deweloperem, ostatecznie nic nie zastąpi żywej rozmowy, a sezon targowy tuż tuż. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2017, 19:47

Sporo jest takich, nie wszyscy deweloperzy oszukują lub bankrutują. Warto jednak zobaczyć, co ma też konkurencja. Dlatego szybko i sprawnie sprawdzisz takie rzeczy przez wyszukiwarki ofert nieruchomości. Zobacz sam zresztą: https://tabelaofert.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2020, 08:58

takich deweloperów z Trójmiasta znajdziesz mnóstwo

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2020, 10:14

Faktycznie, nawet ostatnio moi znajomi kupili mieszkanie na osiedlu Gdańskie Tarasy bezpośrednio od dewelopera, póki co chwalą sobie dobrą współpracę

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2021, 07:54

gay black dallas dating
gay chub dating
ezra felton gay dating

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2021, 09:47

male gay dating sites
gay dating in cleveland
dating gay jokes

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2021, 07:30

gay 12+ year olds dating signt
furry gay dating game
best gay dating sites uk

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >