Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline GunsNRoses inżynier
|
|
| |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
|
o matko kochana! Iciesla, dawno już tych grzejników nie widziałem, mieliśmy takie w starym mieszkaniu. Powiedziałbym, ze nawet więcej niż 50% Polaków takie ma, tylko w różnych kolorach, bo potem była moda na malowanie ich farbą;)...trzeba wymieniać, bo w nich problem był żeby zamontowac regulator temperatury...ani to ładne, ani dobrze grzejące. Boże, pamiętam, jak trzeba je było odpowietrzać masakra! |
| |
Reklamy Google | |
offline Anna.D1980 majster
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline emax kierownik
|
|
| |
offline fortitudo moderator
|
Nic się z tym nie poradzi, samemu nie wolno takiej instalacji wymienić, a co najgorszę u mnie w mieście jest tak, że przymocowane są te słupki które mają za zadanie zmierzyć jak dużo mocy grzewczej... oszukują z tym strasznie dzieki czemu są duże dopłaty do rachunków... |
| |
|
o kurcze, nie wiedziałem, że tak jest, że nie można sobie samemu wymienić i mieć ich gdzieś;|...jak my mieliśmy takie w starym mieszkaniu, z 10 lat temu, to się w sumie nawet nie zastanawialiśmy nad wymianą i może dlatego nie wiedziałem...a jakie są podstawy do tego, ze zabraniają wymieniac samemu? coś by się mogło stać pozostałym mieszkańcom? |
|
Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸