Jaki grzejnik łazienkowy?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  20 21 22 23 24  ▸  ▸▸

2 lutego 2012, 09:36

Zgadzam sie: good 0 bad

standardowe to te, w których produkują je na co dzień....za resztę dopłacasz, bo muszą specjalnie w takim kolorze produkować, więc jak standardowy jest biały, to za hrom dopłacasz coś tam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2012, 18:20

szczerze mówiąc wolę dopłacić trochę bo aż tylu grzejników kupować nie muszę a mieć świadomość że są solidne i dobrze wykonane

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2012, 11:58

solidnie wykonane są zawsze, tutaj jest tylko kwestia koloru jaki chcemy. Czyli w termie dobrac mozna dowolny ale za lekka dopłata tak?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2012, 21:53

jeżeli tak to Terma ułatwiła by mi wybór grzejnika :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2012, 10:08

no tak, wejdz na stronę, wybierz jakiś grzejnik i masz w jakich kolorach jest dostępny, wybór jest duży coś dobierzesz;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2012, 23:02

faktycznie, przejrzałem stronę Termy i mam parę typów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2012, 13:23

no to racja, maja tego tyle, ze kazdy znajdzie cos dla siebie a moze nwet kilka

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2012, 17:08

na teraz i tzw. zaś :D

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2012, 11:13

mario, a które to Twoje typy?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2012, 15:26

Zapoznaj się z ofertą firmy Vega-Heizungen.
Firma produkuje grzejniki podczerwieni - lustra - obrazy i panele ceramiczne.
Coś bardzo ładnego i dodatkowo jeszcze grzeje.
Dodam że firma jet Polska

Vega-heizungen.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  20 21 22 23 24  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 63 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
  • nowoczesne łóżko Liczba postów: 219 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
  • aranżacja sypialni Liczba postów: 538 Grupa: Najnowsze t... Jeśli zależy Wam na udanym poranku w sypialni, to warto zacząć go od przygotowania kawy w dobrze urządzonej kuchni :) https://meblemibu.pl/kuchnie-na-wymia r-gda...
  • Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Do nowoczesnej kuchni to teraz jest duży wybór mebli, są popularne. Ja sam też myślę o tym żeby tak swoją urządzić, już widziałem hokery do kuchni w tym stylu w...
  • Narożnik Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Szukasz dużego narożnika do salonu, który połączy styl z funkcjonalnością? Zajrzyj na https://homms.pl/duzy-naroznik-do-salonu -z-funkcja-spania/. Ich oferta nar...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19413 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 256

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >