Jaki hosting wybrać?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

5 kwietnia 2017, 12:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki hosting wybrać dla niewielkiej, prostej strony? Czym kierować się przy wyborze?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 kwietnia 2017, 16:01

Hosting z kilka/kilkanaście GB pojemności na początek powinien wystarczyć. Największe znaczenie ma jednak ilość dostępnego transferu - powinien być nielimitowany, u największych dostawców to jednak norma, więc bez problemu można taki znaleźć. Myślę, że hosting od cal.pl powinien się nadać dla takiej strony, jest tani, w miarę wydajny i stabilny, szczegóły masz na https://www.cal.pl/hosting-serwery-shared

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2017, 10:59

Lepsze parametry dostaniesz tylko w Hekko.
Cena będzie też lepsza, podobnie jak support.
Najłatwiej to ocenić po prostu odpalając tam jakieś serwisy.
Nie ma w tym nic specjalnie trudnego.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2017, 10:52

Mój znajomy korzysta z hostingu tej firmy https://www.sprintdatacenter.pl/hosting . Z tego co wiem to jest bardzo zadowolony zarówno z ceny jak i jakości. Kontakt w razie problemów z firmą jest bardzo szybki i bezproblemowy, dlatego można mieć gwarancje, że w razie kłopotów szybko rozwiążą problem.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2017, 12:41

Dla prostej, niewielkiej strony powinien wystarczyć zwykły hosting współdzielony poniżej 100-u zł za rok - więcej nie ma sensu płacić, chyba, że ruch na stronie będzie większy, ale na początku to raczej mało prawdopodobne. Tu cal.pl w tej kwocie masz hosting z 10 GB pojemności i nielimitowanym transferem - taki hosting w zupełności wystarczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2017, 22:49

A może warto odwiedzić ten sklep https://ale.pl/ . Fachowcy pomogą ci wybrać najlepszy dla ciebie hosting do stron internetowych . Z tego co wiem to nie mają też wysokich cen. Więc może warto się wybrać i zaufać profesjonalistom :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2017, 18:55

Jak strona ma być niewielka i prosta, to myślę, że nie ma co przepłacać za jakieś ogromne hostingi. Zobacz sobie w Hekko, mają już takie hostingi od 5 zł miesięcznie. Każdy znajdzie odpowiedni dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2017, 09:37

Ważne, aby hosting był niezawodny i wydajny, dlatego w grę wchodzi jedynie jakiś płatny hosting - prosty hosting kosztuje jednak nie więcej, niż kilka/kilkanaście zł miesięcznie, to naprawdę niewiele. Ten cal.pl/hosting powinien się nadać - ma dobre parametry i działa bez problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2017, 17:09

ja tam polecam hosting zenboxa

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2018, 16:01

Dalej polecam Hekko, bo to niezawodny serwer.
Tyle lat, co jesteśmy na jednej usłudze, a tam dalej wszystko w najlepszym porządku. Tutaj trzeba pilnować absolutnych podstaw.
Po to macie okres testowy, żeby łatwo to wszystko ogarniać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 124

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >