offline erni doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
|
| |
Gość: Grzegorz1969 praktykant |
Jeśli miałby to być niezawodny zestaw hydroforowy warto
wyposażyć go w trwałą i niezawodną pompę Hydro-Vacuum np. SM4.02 oraz zbiornik
ocynkowany bez przepony o pojemności co najmniej 150L.
Oprócz wielu zalet niestety posiada on jedną wadę ....
jest to dość głośna pompa. |
| |
Gość: ddaarroo praktykant |
Mam zaufanie w temacie pomp hydroforowych to hurtowni Swatt ze strony swatt.pl. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby jakiekolwiek urządzenie dotarło do mnie uszkodzone, czy niesprawne. Jeśli chodzi o konkretne pompy które najczęściej tutaj biorę to fajnie się sprawdza chociażby model 1100 Inox. Wydajna, szybka w podłączeniu i też cenowo jest dość okazyjnie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: maciek654 praktykant |
Hurtownia Swatt ma tego typu systemy pompowe. Ja parę miesięcy temu zamawiałem model hydroforowy i pompa pracuje bardzo wydajnie. Szybka, mocna, prosta w obsłudze. Dostarczyli mi całość sprawnie, towar był odpowiednio zapakowany i zabezpieczony także do niczego nie mogę się pod tym względem przyczepić. Namiar na hurtownię jest na ich stronie swatt.pl. |
| |
Gość: dudek6546 praktykant |
Hurtownia Swatt ma tego typu systemy pompowe. Ja parę miesięcy temu zamawiałem model hydroforowy i pompa pracuje bardzo wydajnie. Szybka, mocna, prosta w obsłudze. Dostarczyli mi całość sprawnie, towar był odpowiednio zapakowany i zabezpieczony także do niczego ni |
| |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
| |
Gość: Jameswed praktykant |
|
| |
offline jamajka fachowiec
|
Faktycznie sam wybór właściwego hydroforu czasami może być nie lada problemem i ja również przez dłuższy okres szukałem dla mnie właściwego. Bardzo pomogło mi przeczytanie artykułu https://ogrody24.pl/blog/post/hydrofor-z-pomp a-ssaca-czy-zestaw-glebinowy gdyż to z niego dowiedziałem się co najlepiej jest wybrać. |
|
Jaki hydrofor wybrać?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Jaki piec kupić? Liczba postów: 194 Grupa: Robimy inst... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.kominkideluxe.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Kominki Deluxe, która jest producentem najróżniejsz...
- Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...
- Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
- Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
- gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....