offline erni doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
|
| |
Gość: Grzegorz1969 praktykant |
Jeśli miałby to być niezawodny zestaw hydroforowy warto
wyposażyć go w trwałą i niezawodną pompę Hydro-Vacuum np. SM4.02 oraz zbiornik
ocynkowany bez przepony o pojemności co najmniej 150L.
Oprócz wielu zalet niestety posiada on jedną wadę ....
jest to dość głośna pompa. |
| |
Gość: ddaarroo praktykant |
Mam zaufanie w temacie pomp hydroforowych to hurtowni Swatt ze strony swatt.pl. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby jakiekolwiek urządzenie dotarło do mnie uszkodzone, czy niesprawne. Jeśli chodzi o konkretne pompy które najczęściej tutaj biorę to fajnie się sprawdza chociażby model 1100 Inox. Wydajna, szybka w podłączeniu i też cenowo jest dość okazyjnie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: maciek654 praktykant |
Hurtownia Swatt ma tego typu systemy pompowe. Ja parę miesięcy temu zamawiałem model hydroforowy i pompa pracuje bardzo wydajnie. Szybka, mocna, prosta w obsłudze. Dostarczyli mi całość sprawnie, towar był odpowiednio zapakowany i zabezpieczony także do niczego nie mogę się pod tym względem przyczepić. Namiar na hurtownię jest na ich stronie swatt.pl. |
| |
Gość: dudek6546 praktykant |
Hurtownia Swatt ma tego typu systemy pompowe. Ja parę miesięcy temu zamawiałem model hydroforowy i pompa pracuje bardzo wydajnie. Szybka, mocna, prosta w obsłudze. Dostarczyli mi całość sprawnie, towar był odpowiednio zapakowany i zabezpieczony także do niczego ni |
| |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
| |
Gość: Jameswed praktykant |
|
| |
offline jamajka fachowiec
|
Faktycznie sam wybór właściwego hydroforu czasami może być nie lada problemem i ja również przez dłuższy okres szukałem dla mnie właściwego. Bardzo pomogło mi przeczytanie artykułu https://ogrody24.pl/blog/post/hydrofor-z-pomp a-ssaca-czy-zestaw-glebinowy gdyż to z niego dowiedziałem się co najlepiej jest wybrać. |
|
Jaki hydrofor wybrać?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....
- Ogrzewanie podłogowe - jaki koszt? Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Ceny sprawdzicie na https://projekt-ogrzewania.pl/
- Ogrzewanie w domu Liczba postów: 362 Grupa: Robimy inst... [quote=Kociol.net]Ogrzewanie gazowe w praktyce wychodzi drogo,no chyba że mamy małe i dobrze izolowane mieszkanie,wtedy faktycznie nie ma się czego obawiać. Trz...
- armatura przemysł. Liczba postów: 205 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
- gdzie węgiel z Kazachstanu? Liczba postów: 6 Grupa: Robimy inst... Jeśli szukacie firmy zajmującej się profesjonalnym rozładunkiem i załadunkiem węgla na wagony, to warto tutaj mieć na uwadze ofertę przygotowaną przez Rastar2.....