Użytkownik jammal napisał: Witam, też się właśnie przymierz do
zakupu solarów.
Zastanawiam się też czy może dodatkowo nie wziąć pod
uwagę baterie słoneczne, choć te
koszty???
Jakich producentów szczególnie
polecacie??
Skontaktuj się z ta firmą http://www.solar-tech.pl/
Ja jestem z jej usług zadowolony, pisałem wyżej,
kolektory świetnie działają
Gość: rafal9 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline olka.sk majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamila_El praktykant
|
|
| |
offline Kamila_El praktykant
|
|
| |
Gość: Last praktykant |
Panu, który pytał o baterie słoneczne chciałbym uzmysłowić, żeby czasem nie mylił ogniw fotowoltaicznych z kolektorami słonecznymi do C.W.U. lub wspomagania C.O. To dwie różne rzeczy, z czego pierwsza służy do zamiany promieniowania na energię elektryczną, a kolektory słoneczne na cieplną. Co do wybory kolektorów to polecam firmę MPBP (tu strona: www.mpbp.pl). Jest z okolic Krakowa i cechuje ją naprawdę wysoki profesjonalizm. Nie naciągają klienta, aby tylko więcej zapłacił i szybko sp...(sobie odszedl ;)). Instalatorzy znają się na rzeczy i potrafią szczerze porozmawiać o kosztach instalacji i użytkowania. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Shadowplay praktykant |
O! Okolice Krakowa to też moje okolice:D O tej firmie ni słyszałem, czy to jakaś nowość? Kiedy kilkanaście miesięcy temu montowałem u siebie kolektory, zdecydowałem się na turbosolary z Makrotermu i bardzo sobie chwalę. Tez mają bardzo dobre podejście do klienta. Wiadomo, że jak ktoś się decyduje na taką inwestycję, to chce, żeby mu dobrze doradzić i fachowo wykonać, ja na szczęście się nie przejechałem:) |
| |
Gość: Marcinnn praktykant |
|
| |
Gość: Bregus praktykant |
|
| |
offline MORDIMER inżynier
|
|
| |
Gość: zdanipan praktykant |
Kazdy reklamuje i poleca, a tak naprawde wszystko wychodzi w praniu, sprawdzone czy nie sprawdzone, jedno i to samo, liczy sie tylko kwestia nagrzania wody, slyszalem o BREGUS i wchodzilem na ich strone www.solarco.com.pl wyglada calkiem niezle cenowo, nie mozna sie do niczego przyczepic |
|