Dzień dobry państwu. Mam do państwa pytanie. Mam zamiar wykonać ścieżkę. Będzie ona prowadziła od furtki wejściowej na moją posesję do schodów wejściowych do domu. Chciałbym użyć keramzytu. Jest to tani materiał, ładnie wyglądający. Czy pomysł z keramzytem jest dobrym pomysłem? Jakiej ziarnistości keramzyt należałoby użyć, aby był on odpowiedni? Z tą ziarnistością chodzi mi o to aby np. nie była to tak duża ziarnistość, aby keramzyt wbijał się w podeszwę buta albo wbijał się w bosą stopę. Drugim aspektem złej ziarnistości by łaby zbyt mała ziarnistość. Wówczas keramzyt mógłby wpadać do butów lub latem do sandałów i mógłby poranić stopę. Dlatego proszę bardzo państwa o pomoc i poradę. Bardzo proszę. Czy keramzyt byłby dobrym rozwiązaniem? Jaką ziarnistość wybrać? Czym odgrodzić ten keramzyt tak aby znajdował sięon tylko na ścieżce i nie wysypywał się na trawnik po zewnętrznych krawędziach ścieżki? PROSZĘ O POMOC.
Gość: PRZYCZAJONY praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline henter2 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
offline henter2 doświadczony
|
Niech mi Pan wierzy moje i pańskie rozwiązanie ma jeden mankament nie lubią go panie z powodu że wyższe obcasy się psują.Dlatego skierowałem Pana na moją stronę tam jest zrobiony taras w restauracji,a jest to dobra metoda na ścieżki spacerowe.Obecnie strona jest w przebudowie będzie za trzy dni,jesli pilne to proszę napisać henter2@o2.pl |
| |
Gość: eciupeciu praktykant |
Bez obaw. Nie muszą go lubić panie z wysokimi obcasami. Wszystkie panie jakie mieszkają u mnie w domu nie mają butów na wysokich obcasach. A nie będę tworzył dróżki specjalnie dla prawdopodonych gości w butach na wysokich obcasach. Wkońcu to ma służyc mi i mojej rodzinie. A u nas chodzą wszyscy na niskich podeszwach. Jakaś propozycja z tym keramzytem? |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
offline JBZ fachowiec
|
|
| |
Gość praktykant |
|
|