Jaki kolor?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

25 sierpnia 2010, 11:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Planujemy remont mieszkania, zastanawiam się nad tym jakie kolory ścian są teraz modne, chciałbym zmienić wystrój salonu, czy macie może jakieś propozycję?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2010, 21:07

wszystko zależy od gustu, od tego jak duże jest pomieszczenie i czy jest jasne..jeżeli masz mały i ciemny salon to dobrym pomysłem będzie pomalowanie go na jasny kolor [wrzos, jasna zieleń], jeżeli Twój salon jest duży i jasny to możesz już bardziej zaszaleć [np. wybrać bordo czy fiolet]..ale to wszystko zależy od tego w jakich kolorach się dobrze czujecie, modne jest teraz łączenie dwóch kolorów w jednym salonie, a także przyklejanie fototapet lub szablonów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2010, 11:07

Jeśli masz w miarę duże mieszkanie to możesz poszaleć z kolorami. Mi podobają się takie śliwkowe odcienie oraz zieleń. Co do salonu to wydaje mi się że to już rzecz gustu. Ja jestem minimalista i dla mnie im mniej mebli tym lepiej. Lubie otwarte przestrzenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2010, 11:31

Możesz się zastanowić nad ciemniejszymi kolorami jeśli metraż Ci na to pozwala, podobaja mi się czerwienie, np. z duluxa jedną ścianę na kolor "Salsa Melt 3" a dwie na przeciw siebie "candy love2" a na ostaniej można łaną fototapetę dać, Te palety barw możesz zamówić na http://www.dulux.pl/c_oc_red_popular.html

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2010, 14:31

Fiolet jest modny od kilku sezonów, ja tez tak malowałam salon, śliwke wegirkę połaczyłam z kolorem cafe latte. Efekt bardzo ciekawy, spokojny beżowwy odcień jest rozweselony przez fiolet. Śliwka węgierka nie jest taka ciemna jak na zdjęciach z katalogów - wychodzi jaśniejsza, to tak w ramach doświadczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2010, 10:27

No nie wiem czy śliwka węgierka wychodzi jaśniej, ja akurat też malowałem pokój na ten kolor i wyszedł identyczny a nawet ciemniejszy niż na opakowaniu, a dodam, że ściany były białe przed pomalowaniem na fiolet (gładź) a poza tym śliwka i caffe latte? pierwszy raz się z takim czymś spotykam no ale może i ładnie wygląda ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2010, 23:09

Moda nastała na smętne kolory. Brązy, beże itp. Ale nie zawsze w pokoju musi wiać nudą. Popatrz sobie TUTAJ na najnowsze trendy. Na pewno, któraś inspiracja trafi w Twój gust :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2010, 10:41

Mi się podoba połączenie brzoskwini i wanilii dwa piękne i ciepłe kolory które napewno orzywią wnętrze. Do takich kolorów ścian pasują praktycznie wszystkie kolory mebli :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2010, 23:47

Mnie najbardziej podobaja się jasnoniebieskie kolory. Przypominaja niebo, pogodę, przestrzen

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2010, 12:38

Ostatnio, przeglądając katalogi mebli, farb, itd, z racji tego, że wciąż urządzam mieszkanie, zauważyłam (co zresztą zostało potwierdzone w prasie :) ) że teraz królują odcienie beżu, brązu, itp. Takie safari, pustynia,... Fajnie można je skomponować i zazwyczaj pasują do wszystkiego te jasne kolory!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 167

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >