Jaki kolor kafelek w łazience?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

26 maja 2009, 13:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Hejka! Jaki kolor kafelek polecany jest do łazienki? Ja np. kiedyś widziałam czarno-szare...Co myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 czerwca 2009, 16:31

Jakiś jasny kolor. Na pewno nie takie szaro-czarne. Strasznie zmniejszają pomieszczenie, no i chyba są trochę dołujące.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 czerwca 2009, 16:41

hej,
ja również bym polecał jasne, wesołe kolory. Widziałem łazienkę w kolorze kawa z mlekiem, płytki naprawdę świetnie się komponowały a ich jasny kolorek sprawia wrażenie takiego właśnie wesołego ale jednocześnie spokojnego. Cała łazienka wyglądała rewelacyjnie. także ja osobiście polecam jasne kolory do łazienki. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2009, 15:11

Witajcie :lol: Rzeczywiście to co opisujesz Mati musi świetnie wyglądać, bo jest stonowane, a jednocześnie ciepłe. Przykładowo niebieski kolor w łazience jest trochę za zimny (jak dla mnie). :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2009, 12:13

Witam, łazienka to miejsce relaksu - wybraliśmy 2 odcienie zielonego( taki wiosenny i miętowy) w połączeniu z lawendowym. Rewelacja. Pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2009, 14:17

Łazienka ma być miejscem gdzie się będziemy mogli zrelaksować. Dlatego powinna być dopasowana do indywidualnych gustów, nie ma tak że łazienki niebieskie są ok, a zielone do bani. Mi podoba się taka jak jest w tym mieszkaniu http://www.domoklik.pl/vtour/1147 na piętrze, bo podoba mi się kolorystyka i te meble drewniane, ale podobają mi się też bardzo kolorowe, meksykańskie łazienki, co kto lubi! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2009, 01:43

Moje osobiste zdanie pokrywa się w większości z poprzednimi wypowiedziami. Kolor to wyłącznie kwestia gustu i nie należy ani ulegać modzie, ani brać fotek z czasopism za pewnik. To, co gdzieś wygląda super w innej aranżacji może przynieść efekt zupełnie odwrotny.
Najważniejsze więc jest, by zrobić wszystko wg własnego poczucia estetyki, w końcu "to moja łazienka" :wink:

No i pozostaje jeszcze jedna ważna sprawa, o ile nie najważniejsza. Nawet najpiękniejsze płytki i wyposażenie nie wybronią się gdy zajmie się nimi partacz..

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2010, 12:14

Mi podobają się kafelki w odcieniac pastelowych jeśli chodzi o łazienkę, może to być kolor kości słoniowej ze złotymi elementami, a może pistacja w bielą, też świetnie wygląda

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2010, 12:43

według mnie skoro kiedyś spodobały ci się takie ciemne czarno-szare, to dlaczego nie>?! Ale nie w całej lazience... Za ciemno wyjdzie moim zdaniem. Możesz zrobić do połowy, a do góry dobierz jakiś jasne np. pisakowy odcień, albo białe z szarym.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2010, 23:15

czarno-szare trochę to smutne. Mnie się znacznie bardziej podoba zestawianie szary - pomarańczowy. Pomyśl o tym. Bardzo to ładnie wygląda. Przynajmniej mnie się podoba. Albo czarny i czerwony. Czarno-szary będzie zdecydowanie za ciemno w łazience i smutno :-(

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >