Jaki kolor ścian?

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

15 października 2008, 13:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Moglibyście mi doradzić jakie meble pasowały by do brązowych mebli skórzanych? Czy będzie pasować odcien zieleni?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 stycznia 2009, 19:26

krótko zwięźle i na temat beż żadnych żółci czy czerwieni. To są eleganckie meble w brązowych kolorach, ściana powinna być jaśniejsza, utrzymana w podobnym klimacie. Beż jest spkojny stonowany i dostojny tak jak te meble.
Nie widzę inaczej pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2009, 14:53

Wszystko w odcieniach ziemi będzie dobrze wygladać. jeśli to salon zadbaj o to, żeby nei było za ciemno, bo nawet jeśli pokój jest po stronei południowej będzie przytłaczać, zwłaszcza że meble są też raczej klasyczne i lepiej się prezentują na jasnych ścianach. na jednej ścianie możesz też użyć np. tapety dekoracyjnej z ciekawym jednobarwnym wzorem (ale klasycznym, nic nowoczesnego) - będzie to ciekawe przełamanie monotonii koloru.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2009, 17:35

Całkiem niezle pasowalby kolor ecru. Doda ciepla i elegancji pomieszczeniu. Tapetowanie dekoracyjne to tez jest calkiem niezly pomysl, tylko tu nalezaloby sie dluzej zastanowic nad wzorem. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2009, 13:28

osobiście nie przepadam za tapetami i w życiu bym n ascinę nie położył ani drewna ani tapety ale widzę że zaczynają wracać do łask.

pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 sierpnia 2009, 22:21

Tapeta położona na jednej ścianie, np. jako tło w sypialni dla łóżka i szafek nocnych wygląda nieźle. Trzeba tylko odpowiednio skontrastować wzór i kolor do reszty ścian. Super efekt uzyskuje się dostawiając w odległości kilkunastu cm od ściany właściwej wolnostojącą ściankę G/K z podświetleniem LED lub zwykłych świetlówek. Dopiero ta ścianka stanowi "plecy" dla łóżka - efekt nieziemski i jakże intrygujący na romantyczny wieczór. Naszym Paniom z pewnością spodobają się takie rozwiązania ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2009, 22:55

w tej wersji brzmi nieźle ale jeżeli już wolę gołe ściany i inne romantyczne atrakcje ale nie powiem wizja ciekawa tylko to mi się kojarzy z dawnymi tymi biedniejszymi czasami gdzie w wielu mieszkaniach takie obdrapane tapety były a jak się ktoś zrazi to potem nie chce.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2009, 22:58

Znam to i byłem tego samego zdania ale po kilku pracach w tym temacie zmieniłem poglądy :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2010, 16:03

Ja nie wiem co tak się wszyscy uprali na te tapety. Moja żona przy ostatnim remoncie tak samo, ale całe szczęście bo jej się odwidziało w ostatniej chwili. Ostatecznie postawiliśmy na salon w kolorach barwy natury Śnieżki, do tego kupiliśmy tylko naklejki ścienne. Wyszło bardzo ładnie, gustownie i tapety były zbędne.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2010, 21:51

wrzos - mam w salonie i bardzo mi sie podoba... nie chciałem tego koloru ale żona się uparła na opakowaniu tak sobie wygląda a na ścianie super i ślaczek pod sufitem i super wyszło

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19419 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 437

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >