Jaki kolor scian do parkietu jesionowego?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

28 listopada 2008, 12:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki kolor ścian byłby najlepszy i najlepiej współgrał z parkietem jesionowym?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2009, 17:50

malinowa czerwień, granat,biel i seledyn. Dwa pierwsze do dużych pomieszczeń, dwa ostatnie do małych.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2010, 15:40

Myślę, że jak masz duże mieszkanie to możesz spokojnie pomalować ściany na ciemne kolory od czerwieni do brązu, capucino itd, jeśli metraż nie pozwala na szaleńczo ciemne barwy zostań przy brzoskwini , seledynie bądź łososiu

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2013, 20:44

A jaki masz jesion? Jasny czy ciemny? Bo ja mam coś takiego - link i podawane wcześniej kolory totalnie by do tego nie pasowały. Ja mam u siebie tradycyjne białe ściany z jasno niebieskimi pasami tapety.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2013, 10:27

Ja tam cały dom maluje na biało.
Wykańczam go w stylu raczej nowoczesnym.
Parkiet mam dębowy pomalowany mam na bezbarwny, ściany wszystkie białe + grafitowe tapety.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 701 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukacie nowoczesnych i funkcjonalnych mebli, polecam sklep https://segameble.pl/ Mają szeroki wybór produktów, które łączą elegancję z wysoką jakością wy...
  • Szafki szkolne Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z tego co słyszałam, to kolorowe szafki szkolne zachęcają dzieci do porządku i organizacji. Są praktyczne, trwałe i dostępne w różnych rozmiarach, idealne dla....
  • Okna do domu Liczba postów: 56 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Malowanie dachu Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Planujesz prace malarskie na dachu? Przeczytaj artykuł na https://www.stalowemiasto.pl/artykuly/ar tykuly.php?mode=pokaz&id=57774&fbclid=Iw AR1WHQoI0RS6EcexXTGiZ0...
  • Świece zapachowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Coraz więcej osób zwraca uwagę na jakość produktów, którymi otacza się na co dzień. Świeczki zapachowe wykonane z naturalnych składników, takich jak wosk sojowy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19533 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 310

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >