offline dragonrose majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline milkus praktykant
|
Wiesz... 400zł to nie najwyższy budżet... najlepsze ekspresy do kawy potrafią kosztować powyżej 6000zł... jakiś najprostszy, ręczny, to może i owszem, ale nie wiem jak z gwarancją skuteczności. |
| |
Reklamy Google | |
offline bronek praktykant
|
Ale to też nie jest tak, że ekspres do kawy ciśnieniowy za 600zł zrobi złą kawę a ten za 6000zł najlepszą na świecie... dobra firma zrobi dobre i modele podstawowe – bajerów mieć nie będą, ale dobre espresso zrobią na pewno. |
| |
Gość: arbuz praktykant |
|
| |
Gość: ramizrez praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: alinka z młynka praktykant |
Miałam już dwa ekspresy Saeco. Pierwszego modelu nie
pamiętam, ale był taki zwykły na |
| |
Gość: Mikołaj praktykant |
Mnie ostatnio kolega z pracy przekonał do zakupu i
wybrałem automatyczny ekspres ciśnieniowy Nespresso
Inissia XN100F. Jest to ekspres do kawy na kapsułki marki
Krups, a to gwarantuje długoletnie i bezproblemowe
użytkowanie. Przed zakupem była obowiązkowa popijawa u
kumpla i wstępne testowanie. Jak spróbowałem tego smaku,
to wiedziałem, że to jest to. Kapsułki nie są tanie, ale
jak się chce mieć ten pyszny smak, to niestety, ale to
kosztuje. Narazie użytkuję go od pół roku, ale jestem
mega zadowolony. Na stronie producenta możecie przeczytać
parametry |
| |
offline Belle-Amelie.pl majster
|
Do kwoty 400zl spokojnie kupisz dobry ekspres do kawy i to
ciśnieniowy na dwie filiżanki z funkcją spieniania
mleka,która moim zdaniem też jest dosyć istotna. Poszukaj
takich modeli jak Saeco czy DeLonghi,cieszą się one bardzo
dobrymi opiniami. |
Ten post był edytowany przez Belle-Amelie.pl dnia: 20 lipca 2016, 10:41 | |
| |
offline schwarzowa kierownik
|
Jak już kupicie swój wymarzony ekspres do kawy, to nie zapomnijcie o tym, żeby odpowiednio o niego dbać. Na stronie https://strefafiltrow.pl/saeco-philips-ca6700 -00-odkamieniacz-do-ekspresow-do-kawy-saeco-250ml.html możecie na przykład zamówić profesjonalny odkamienacz do takiego ekspresu, który przyda Wam się zwłaszcza wtedy, kiedy macie twardą wodę ;) Polecam :) |
| |
Gość: Ivyatmox praktykant |
|
|
Jaki kupić ekspres do kawy w granicach cenowych 400 zł?
«
Powrót do artykułu: Jaki kupić ekspres do kawy... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Projekt i aranżacja kuchni - kuchnia zamknięta czy... Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza Niezależnie co wybierzesz zainteresuj się ofertą tego producenta granitu https://igranit.pl/spieki-kwarcowe/ U niego zakupisz nie tylko płytki, schody czy parap...
- Kontakty i przełączniki - istotny element wykończ... Liczba postów: 0 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa bez brodzika Liczba postów: 117 Grupa: Wnętrza Dobrej jakości zestawy prysznicowe znajdziesz w ofercie Sotbe https://sklep.sotbe.com/zestaw-lazienkow y-baterii-prysznicowej-i-umywalkowej-SOT BE polecam zajrzeć...
- Inteligentne sprzatanie domu - czyli czym jest sma... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Mocne kolory w łazience, które tworzą atrakcyjną i... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza