Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸
Gość: darek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Elka 100 praktykant |
Witam, Chcę kupić wygodny i w miarę zdrowy dla kręgosłupa materac. Zainteresowałam się materacami ze strony http://materace-dla-ciebie.pl/, myślę o którymś z Pocket 7 stref http://materace-dla-ciebie.pl/rodzaj/materace_pocket_ 7_stref1/materace_pocket_7_stref Co sądzicie o tych materacach? Może ktoś zna tę firmę i się wypowie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: nina praktykant |
|
| |
offline danek praktykant
|
|
| |
offline Borynka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Zenek praktykant |
Witam pochodzę z miasta Racibórz, ja zakupiłem sobie materac przez internet na stronie przyjemnysen.pl model vita i jestem zadowolony, bóle kręgosłupa nareście puściły. Dokupiłem żonie taki sam bo cały czas chciała leżeć na moim a przez zakupem upierała się że ma dobry. Warto zainwestować w lepszy materac zwraca się z nawiązką. DObrym rozwiązaniem jest poduszka z regulowanym wkładem rewelacja. Życzę miłych snów wszystkim śpiochom. |
| |
Gość: tokmar12 praktykant |
A ja chciałam polecić łóżka firmy Hastens. Są wykonane
wyłącznie z naturalnych materiałów, idealnie dopasowują
się do kręgosłupa, rozmiary wykonywane na zamówienie. |
| |
Gość: Łukasz P praktykant |
|
| |
Gość: Katarzyna Zajda praktykant |
Kupiłam poduszki z Camela w sklepie internetowym www.przyjemnysen.pl z Raciborza. Byłam na prezentacji pościeli wełnianych i bardzo mi się temat spodobał, ale się nie zdecydowałam na pokazie. Poszukałam troszkę w internecie i znalazłam wyżej wymienioną stronkę. Mieszkam niedaleko Raciborza wiec podjechałam po poduszki osobiście do Salonu Rameta w Raciborzu, tam można pościel dotknąc i zobaczyć na żywo. Ku mojemu zaskoczeniu porównując wełnę z pokazu okazała się gorsza gatunkowo. Spimy już jakiś czas i jest rewelacja. Polecam te z regulowanym wkładem i siatką 3d, mąż przestał się pocić, a mnie głowa i ramiona przestały po tygodniu boleć, jak ręką odjąć. Teraz przymierzamy się do zakupu kołdry. Od dziś tylko wełna. Pozdrawiam kasia |
| |
Gość: Ola12 praktykant |
Polecam materac Aurora rewelacja, kręgosłup przestał boleć. Zakupiłam w sklepie jak Pani Kasia internetowym www.przyjemnysen.pl ale odebrałam osobiście w ich Strefie przyjemnego snu Rameta w Raciborzu. Świetne doractwo. Przymierzamy się do takiego samego materaca dla męża i dzieci. Sprawdzony i skuteczny. Pozdrawiam Ola |
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸