Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  21 22 23 24 25  ▸  ▸▸

20 października 2012, 10:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Trafiłem do sklepu comfortbe.pl z myślą o zakupie materaca latexowego, bo dotychczas na takim spałem i jestem z niego zadowolony, lecz niestety go nie znalazłem, natomiast polecali mi materac termoelastyczny, trochę sceptycznie do tego podchodziłem bo cena była dużo niższa niż w ikei co mi się wydało podejrzane, ale kupiłem go. Na razie mijają 4 miesiące i sprawuje się bardzo dobrze, a przy okazji faje BigBagi można znaleźć:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2012, 12:11

Jakie są zalety materaców termoelastycznych, a jakie wady?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2012, 00:48

No nie mogę się powstrzymać... rozumiem marketing, marketingiem, ale to co robią pracownicy, czy osoby odpowiedzialne za marketing ze sklepu przyjemnysen.pl jest żenujące! Tak nachalnej i bezmyślnej reklamy dawno nie widziałam. Ludzie szukają na forach konkretnej porady dotyczącej materaców, a nie informacji po raz tysięcznej, że u was coś można kupić...

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2012, 00:51

Materace termoelastyczne: Zalety - dopasowuje się do kształtu ciała, pod wpływem ciepła. Nie odkształca się, gdyż w momencie kiedy nie jest nagrzewany przez nasze ciało redukuje punkty nadmiernego nacisku. Zmniejsza nacisk na mięśnie rozluźniając i relaksując je. Zapobiega drętwieniu kończyn. Ma właściwości rehabilitacyjne. Jest polecany dla osób, które mają problemy z kręgosłupem. Wady - stosunkowo drogi, w momencie kiedy temperatura jest bardzo niska materac jest twardy.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2012, 12:09

Witam czy ktoś mi wytłumaczy jaka jest różnica między materacem lateksowym a z pianki termoelastycznej trafiłem na strone www.przyjemnysen.pl mają tam bogatą oferte takich materacy ale nie wiem który lepszy dodam że mam kłopoty z kręgosłupem
dzięki z góry za odpowiedź

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2012, 14:05

fajne materace są na stronie http://slodkichsnow.com - to materace japońskie, czyli tzw. futony, które są dobre dla osób z problemami ze snem i problemami z kręgosłupem. wykonane ze 100% bawełny, ekologiczne. naprawdę fajny materac :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2012, 10:57

Witam jestem w wieku kiedy już zaczynają się pierwsze bóle kręgosłupa. Czytałam gdzieś w internecie badania ortopedyczne, które wykazały że 70-80% wszystkich porannych bóli mamy, od tego na czym śpimy, od materaca, poduszki. Zweryfikowałam to na podstawie moich bóli i materaca.
Wnioski:
Mam do dupy materac (sprężyny które czuć przez gąbkę, a i z tej gąbki to już nie wiele zostało), zaznaczam że materac mam 3 lata,
Poduszka z pierza (raczej nie naturalnego), którą wieczorem muszę zgarniać do kupy, a rano i tak kark i głowa boli.
Znalazłam stronę www.przyjemnysen.pl mają duży wybór, ale moją uwagę zwrócił materac i poduszka firmy Treenes (nie będę opisywać sami zobaczcie). Po wielu dniach szukania informacji i opinii na ten temat zdecydowałam się na inwestycję. Powiem wam że się opłacało.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2012, 14:33

Ja też mam futon od kilku miesięcy i nawet trudno opisać jak mocno zmienił się mój komfort spania. Oczywiście na lepsze.
Własnie bóle pleców skłoniły mnie do tego, żeby zmienic materac i tak jak opisują futon, faktycznie idealnie dopasowuje się do krzywizn ciała.
Moje dzieciaki też już śpia na futonie, bo jak teraz nie zadbam o ich plecy, to później bedzie za późno.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2012, 12:47

Obejrzyjcie wiem co jem i wiem co kupuje o materacach. Tam jest ładnie wyjaśnione, program nagrywali w firmie mkfoam, więc firma pewnie godna polecenia, zaś najlepszy materac to termoelastyczny. Tego co ciekawe w ofercie nie mają, ale za to jest u konkurencji, najtaniej chyba jest tu:
http://www.comfortbe.pl/menu,7,esklep,produkt,id,548,name,Ma terac_termoelastyczny_Comfortbe_COMFORTBE_80x200,kat,9,prod, 0

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2012, 12:16

Użytkownik Gość: Magda C napisał: No nie mogę się powstrzymać... rozumiem marketing,
marketingiem, ale to co robią pracownicy, czy osoby
odpowiedzialne za marketing ze sklepu przyjemnysen.pl jest żenujące! Tak nachalnej i bezmyślnej
reklamy dawno nie widziałam
. Ludzie szukają na
forach konkretnej porady dotyczącej materaców, a nie
informacji po raz tysięcznej, że u was coś można
kupić...

Mnie też kompletnie zniechęcili do zaglądania na tę stronę. Nie znoszę takiej nachalności.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  21 22 23 24 25  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• płytki w salonie?? Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 583

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >