Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

1 lutego 2013, 15:58

Zgadzam sie: good 1 bad

Ja kupiłam fajny materac w ubiegłym miesiącu . Wcześniej spałam na zwykłym piankowym kupionym w markecie . Po miesiącu użytkowania muszę przyznać że ten obecny jest po prostu super wygodny i nareszcie moge się wyspać . To jest materac kieszeniowy Bali - z jednej strony jest trochę twardszy a z drugiej strony jest warstawa lateksu i jest bardziej miękki To są namiary na tą firmę http://www.materac-dla-ciebie.eu/ .
Obługa jest bardzo fachowa i rzetelnie mi doradzili co jest najlepsze dla mnie , plusem też sa rozsądne ceny i dobre jakość . Materac otrzymalam w ciagu kilku dni i co ważne był bardz dobrze zapakowany .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2013, 12:32

Zgadzam sie: good 0 bad

co to jest materac kieszeniowy? z tego co czytam to sprężynowe odeszły już do lamusa:)Jakie rodzaje mamy do wyboru? lateks? gryka? co jeszcze?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2013, 13:49

Witam jestem doradcą w sklepie z materacami.
Nie jestem zwolennikiem materacy sprężynowych pod każdą postacią (bonnell, kieszeń, X-coli). Metal to metal, jest zimny i działa jak antena, ściąga wszystkie fale radiowe, telewizyjne cały elektrosmog.
Polecam materace piankowe (wysoko i termo) mają najlepsze właściwości kopiowania ciała, więc kręgosłup ma możliwość kompleksowego odpoczynku.
Polecam materace z firm Senactive i Treenes.
Pozdrawiam doradca Robert

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2013, 11:23

Użytkownik Gość: LukaszF napisał: Witam,

polecam materace piankowe, najlepiej z jakiejs markowej
firmy. Tempur jest wygodny ale zona zdecydowala o na tansza
alternatywe Perdormire.

Oczywiście zgadzam się z tym co napisałeś, ale jak wiesz dla znacznej większości społeczeństwa materace Tempur czy PerDormire są zwyczajnie po za zasięgiem.
Warto czasem dobrze się rozejżeć by znaleźć taką sama jakość w cenie 2 razy niższej.
Świetnym odpowiednikiem materaca termoelastycznego firmy Tempur jest Exclusive albo Millenium z fabryki SenActive. Z materacy lateksowych Nyks z Janpola lub Comfort Memory z Hevei. Z pianek wysokoelastycznych (zimnych) materac Treenes albo Cappucino z SenActive.
Wybór jest szeroki i nie trzeba przepłacać. Powyższe materace w popularnym rozmiarze 160x200 zamykają się w cenie do 3 tyś zł oprócz Exclusive przy jakości odpowiadającej materacom znacznie droższym.
Przy markowych firmach jak Tempur to są ceny powyżej 5 tyś zł.
Pozdrawiam doradca Robert

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2013, 17:37

Dużo pracuję przy komputerze i niestety mój kregosłup dawał znać. Chodziłem do różnych sklepów ale jakoś ceny mnie dobijały . W końcu poczukałem w internecie i przyznam szczerze można dostać zawrotu głowy od tych ofert bo każdy zachwala i sam nie wiedziałem co kupić. Znajomy kupił taki materacyk termoelastyczny z firmy Polmat i wg jego opini bardzo się sprawdził. Ja zdecydowałem się na zakup modelu z tej samej firmy w dodatkowej wersji z lateksem i mam ten materac od 2 tyg i naprawdę super wygodny jest i cena też jest niczego sobie http://www.materac-dla-ciebie.eu/15-materac-k ieszeniowy-jamajka-lateks-visco-memory.html Wiadomo , co człowiek to opinia , ale ja widzę ,że nareszcie mogę sie porządnie wyspać .
Kiedyś spałem na bonelowym materacu i niestety kregosłup dawał sie we znaki . Warto poszukać w internecie ,bo jest dużo ciekawych ofert

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2013, 00:54

Ostatnio skorzystałem z oferty firm farko.pl i jestem mile zaskoczony podejściem do klienta. Wykonano dla mnie materace na zamówienie takie jaki chciałem i to wszystko naprawdę w przyzwoitej cenie. W innych sklepach nie było mowy o tego typu realizacji. Szczerze polecam firmę Farko za pomoc i miłą obsługę. Pozdrawiam Sebastian

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2013, 16:25

Tak czy inaczej szukaj w sklepach internetowych,ponieważ tam masz największy wybór,a teraz zimą także wiele ciekawych promocji. na naszej stronie www.HityCenowe24.pl również znajdziesz dodatki do swojej sypialni.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2013, 11:06

Użytkownik Kornik9 napisał: Dużo pracuję przy komputerze i niestety mój kregosłup
dawał znać. Chodziłem do różnych sklepów ale jakoś
ceny mnie dobijały . W końcu poczukałem w internecie i
przyznam szczerze można dostać zawrotu głowy od tych
ofert bo każdy zachwala i sam nie wiedziałem co kupić.
Znajomy kupił taki materacyk termoelastyczny z firmy Polmat
i wg jego opini bardzo się sprawdził. Ja zdecydowałem
się na zakup modelu z tej samej firmy w dodatkowej wersji z
lateksem i mam ten materac od 2 tyg i naprawdę super
wygodny jest i cena też jest niczego sobie http://www.materac-dla-ciebie.eu/15-materac-k
ieszeniowy-jamajka-lateks-visco-memory.html
Wiadomo , co
człowiek to opinia , ale ja widzę ,że nareszcie mogę sie
porządnie wyspać .

Kiedyś spałem na bonelowym materacu i niestety kregosłup
dawał sie we znaki . Warto poszukać w internecie ,bo jest
dużo ciekawych ofert
Użytkownik Kornik9 napisał: Dużo pracuję przy komputerze i niestety mój kregosłup
wygodny jest i cena też jest niczego sobie http://www.materac-dla-ciebie.eu/15-materac-k
Wiadomo , co
porządnie wyspać .

dużo ciekawych ofert
Wiadomo , co
porządnie wyspać .

dużo ciekawych ofert

W sumie się z tobą, zgadzam. Z tym że ja kupiłem taki materac gdzie indziej - w sklepie stacjonarnym. W necie można to trafić jeszcze taniej niż podałeś, np. tu
http://www.comfortbe.pl/menu,7,esklep,katalog,kat,63,name,pi anka_z_pamiecia_VISCO,prod,0

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2013, 11:55

Witam uzytkowników forum. Z waszych prawie wszystkich opisów nic nie wynika, poza poradami, i tak jak opisaliscie przede wszystkim udalismy się z mezem do sklepow z materacami, na śląsku jest ich sporo, a tylko w jednym sklepie otrzymalismy jasne i zrozumiałe wyjasnienie dla naszej wygody i naszego zdrowia. Śmiało moge polecic wam sklep w Katowicach w Nowym Roździeniu z materacami z Koła, naprawde fachowy doradca p. Sławek. sklep nazywa się Edgar-Meble. Faktem jest niestety że dalej nie mozemy się z męzem zdecydować i tu prosze o ewentualne opinie uzytkowników tych dwóch modeli, Venus Talalay czy tez Medivis Talalay, oba te materace są termoelastyczne i zrobione z lateksu, różnica jest taka że venus ma spręzyny a mediwis jest caly z pianki. ???

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2013, 15:45

Polecam łóżka piętrowe ze strony - www.lozkapietrowe.com
Bardzo duży wybór łóżek, nie tylko piętrowych wraz z materacami. Stabilna drewniana konstrukcja. Barierki i drabinki w komplecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
  • księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
  • kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 353

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >