Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 44 45 46 47 48 ▸ ▸▸
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jacenty praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: biżu praktykant |
Co ja się przeszłam z materacami to bajka. Jestem alergikiem i powiem że antyalergiczny to chwyt marketingowy, po roku się spac nie dało. W końcu znalazłam z certyfikowanymi piankami antybakteryjnymi na sklepie czas na sen.pl. W końcu mam spokój. ja tam opinii nie dodaje, ale tym razem wiem że warto, może reszta to spam ale wiem że macie dzieci po co mają się męczyć. |
| |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
| |
offline stropek inżynier
|
fajne materace maja tu: http://boogy.pl/?orderby=price&product_cat=materace i rozpietosc cenowa jest taka, ze nie bedziecie sie musieli wiecej klocic, czy lepiej tanie czy drogie ;p jak dla mnie to jest indywidualna decyzja. ja za swoj dalem coś koło 1500 i jestem b. zadowolony |
| |
Reklamy Google | |
Gość: michał kruk praktykant |
|
| |
Gość: gośćwaldek praktykant |
Szukałem materaca twardego przy mojej wadze 140 kg, koniecznie z matą kokosową. na allegro wszystkie materace tylko kokos 6 milimetra, podkreślam milimetra połozony jednostronnie, i jeszcze kazali go odwracać. Przy mojej wadze szukałem dużo kokosu co najmniej 1 cm i połozony obustronnie. Znalazłem dopiero na www.czasnasen.pl materac buno, ciężki, nie mogłem go wnieść z żoną, musiałem sąsiada wołać. |
| |
Gość: Zadowolona99 praktykant |
Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia. |
| |
offline EmilGrucha doświadczony
|
|
| |
Gość: mkamkamka praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 10 października 2015, 17:18 | |
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 44 45 46 47 48 ▸ ▸▸