Jak dla mnie najlepsze są materace Natura Zone. Czemu? Przede wszystkim jest bardzo dobra jakość tych materacy, co można wyczuć już po pierwszym dotyku. Po kilku dniach po przesiadce ze sklepowego materaca placy normalnie ożywają i głowa również, bo się normalnie można wyspać.
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 51 52 53 54 55 ▸ ▸▸
Gość: Toszka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Grześ praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Heniu543 kierownik
|
Ja śpię na lateksowym materacu i naprawdę dobrze się
wysypiam. |
| |
offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
Gość: Pawełs praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: MichaelTes praktykant |
|
| |
Gość: Charlesatmox praktykant |
|
| |
Gość: LauraP praktykant |
To prawda, teraz wybór jest ogromny i można kupic idealnie pasujący do naszych potrzeb. My np zdecydowaliśmy się na dokupienie do tego co mamy tylko nawierzchniowego. Znacznie poprawia komfort snu i przedłuża żywotność każdego materaca. Takie rozwiązanie podsunęła nam pani na superwnetrze.pl, która tak samo pomogła nam przy wyborze krzeseł i stołu do jadalni. Świetni fachowcy i warto u nich kupować bo jakość mają pierwsza klasa. |
| |
Gość: Ada84 praktykant |
Ja kupiłam materac za ok. 1700zł z 7-strefowymi sprężynami, czyli takie przy których nie czuć wiercenia drugiej osoby oraz z pianką termoplastyczną, która dopasowuje się do kształtu ciała a przez to nadaje naturalne podparcie dla kręgosłupa. W dodatku w naprawdę porządnym pokrowcu. Jestem bardzo zadowolona z wyboru! Każdemu polecę taki materac :) Wcale nie trzeba wydawać kilku tysięcy na zakup dobrego materaca. Wystarczy znaleźć firmę, która profesjonalnie doradzi. Swój materac zamawiałam na stronie https://strefaspania.pl/ |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
|
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 51 52 53 54 55 ▸ ▸▸