Dobór materaca to przede wszystkim indywidualne podejście.
Trzeba zwrócić uwagę na wagę osób, które będą na nim
spać, preferencje w twardości oraz rozważyć dobór pod
kątem ew. dolegliwości - ból pleców, alergia czy słabe
krążenie.
Co do zakupu, to w sklepie stacjonarnym nie sprawdzisz, czy
materac jest odpowiedni. Kilkuminutowy "test" nie oddaje
całej nocy spania na materacu. Odczucia będę całkiem
inne. Zakup w sklepie internetowym umożliwia testowanie
produktu nawet do 45 dni. Po kilku nocach będziecie mieć
pewność, że dokonaliście odpowiedniego wyboru. A dostawa
produktu jest darmowa.
Zapraszamy na http://matinee.pl
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: Matinee praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zielona87 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Renata praktykant |
|
| |
Gość: Kaplik praktykant |
|
| |
offline Paweł1985 kierownik
|
Twardy materac jest ok, bowiem czlowiek sie w niego nie 'zapada'. Ale ja lubie materace piankowe - cos w tym stylu mniej wiecej: https://heveamaterace.pl/materac-piankowy/. Fajne jest to, iz taki materac 'pamieta' moj ksztalt i dopasowuje sie do mnie idealnie. Naprawde poprawia to komfort spania. Ja juz nigdy wiecej, po 'przesiadce' na materac, do kanapy nie wroce! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Starrak praktykant |
Tani to w ogóle nie oznacza dobry. Taki materac trudno utrzymać w czystości, dodatkowo się zapada, nawet jak jest określany jako twardy. Masakr.a lepiej dołożyć trochę kasy na materac twardy i po prostu spać spokojnie i ZDROWO! |
| |
Gość: Bukowian praktykant |
|
| |
offline belka inżynier
|
Materac w sypialni ma być wytrzymały ale również dostosowany do potrzeb kręgosłupa. To on tutaj gra duża role, ze względu na obciążenia z jakimi ma do czynienia za dnia. W nocy chce po prostu odpocząć. Wejdziecie sobie na art-medic viscotherapy, znajdziecie tam materac idealny do waszej sypialni, stawiają na zdrowotnosc a to moim zdaniem priorytet. |
| |
offline pawlowskip inżynier
|
Polecam zajrzeć właśnie do Materace Serene – spory wybór jeżeli chodzi o Warszawę. Właśnie od dwóch tygodni mam materac od nich. Zaiwnestowałem, stwiedziłem, że materac to nie wydatek, a inwestycja i sprawdziło mi się to. Wysypiam się, rano przyjemniej się idzie do pracy. Warto się wybrać i pogadać ze sprzedawcą, bo samemu dobrego materaca się nie wybierze moim zdaniem. |
| |
offline pietrek34 inżynier
|
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸