Jaki materiał na ściany?

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

15 czerwca 2011, 11:35

Zgadzam sie: good 0 bad

absurd widac jezeli ktos pisze takie bzdury jak bud to znaczy ze nie mial do czynienia z materialem a tym bardziej z budowa ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2011, 23:20

bud po prostu sie nie zna i mowi co mu nagadali. Niestety.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2011, 09:55

mysle ze temat wyjasniony, jezeli ktos poruszy temat promieniotworczosci to wrzuce zdj jakie widnieja w google i widac co ma jakie wartosci!

skupmy sie na walorach i bolączkach materialow na naszym rynku, dla mnie sa 2 materialy godne uwagi bk i silikaty, z tym ze te 2 sa dobre ale jakos bk mnie bardziej przekonuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2011, 22:21

w przypadku tych dwóch to już raczej kwestia indywidualana, bo każdy z materiałów prezentuje sobą co innego, są one w pewnym sensie swoim przeciwienstwem.

Ale ja tez stawiam na bk ze wzgledu na ciepłote w duzej mierze.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2011, 10:48

Też mi się wydaję że beton komórkowy jest lepszym materiałem na ściany. Teraz popularny Ytong Energo, można przy nim zaoszczędzić na docieplaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2011, 12:30

zapewne zaoszczedzisz na ociepleniu gdy zaplacisz slono za ten twoj popularny zalegajacy na skladach material...
dobry bk plus madrze zrobione ocieplenie i mam duzo lepsza sciane niz te twoje drozyzny...

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2011, 21:55

ludzie ciagle dajcie się nabierać Ytongowi na te ich wspaniałe produkty, a później piszecie posty, że trzeba docieplić albo, że coś się kruszy. Ja już dawno zrezygnowałem z tego producenta i teraz jest to wybór Solbet i H+H, z tym, że H+H trzyma wymiary bloczków tylko w jednej fabryce, a Solbet to mimo wszystko duzy producent z dobrymi standardami

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2011, 14:55

Dlaczego napierać? Nie słyszałam złych opinii o Xelli.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2011, 15:47

No właśnie dołączam się do przedmówcy, że ja też nie słyszałam złych opinii o Xelli, ogólnie znajomi których znam używali ich materiałów do budowy domu i na nic się nie skarżyli dom już stoi od roku a oni nadal zadowoleni, więc o co chodzi? Co z nimi nie tak?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2011, 18:27

Może z ta zła opinia wyszła od osoby, która pracuje w konkurencyjnej firmie dla Xelli ;) Takie stwierdzenie wydaje się być najbardziej oczywistym.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa domu-koszty Liczba postów: 200 Grupa: Stawiamy śc... Cześć! Szukam sklepu internetowego, w którym mogę kupić wyciskacze do kleju i silikonu akumulatorowe https://wkretarka.com.pl/100-wyciskacze- kleju-silikonu-akum...
  • ankrowanie ścian - co to i za ile? Liczba postów: 11 Grupa: Stawiamy śc... Ankrowanie ścian to technika wzmacniania lub stabilizowania ścian, najczęściej stosowana w budownictwie lub przy pracach związanych z remontami i zabezpieczanie...
  • Jaki klej do ścian z Suporeksu? Liczba postów: 5 Grupa: Stawiamy śc... Można suporeks łączyć z klejem tylko nie w pierwszej warstwie o tym należy pamiętać. Mi ekipa https://remontyelblag.pl murowała i tak obserwowalem jak oni to ro...
  • czy warto budować dom ze ścian jednowarstwowych Liczba postów: 136 Grupa: Stawiamy śc... Hej, jeśli korzystacie z materiałów wienerberger to zerknijcie na ten ich konkurs, bo mogą Wam zwrócić za nie pieniądze: https://www.budogram.pl/konkurs
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 4959 Grupa: Stawiamy śc... Decydując się na zakup narzędzi i maszyn budowlanych, warto postawić na sprawdzonego dostawcę, jakim jest firma https://tarwis.pl/ . Ich oferta to nie tylko sz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 406

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >