offline ![]() GWARDIA inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
No ja równiez radzę zainwestować w narożnik z innego
tworzywa niż skóra, lub skóropodobne tworzywo,
szczególnie jak odwiedzają cię dzieci lub sama posiadasz
to już napewno się nie nadaję, narożnik trzeba
przyznać, że jest ładny i to bardzo ładny ale jestem
pewna że znajdziesz coś ciekawego w tym samym stylu tylko
z lepszego materiału :) |
| |
offline ![]() bazyliszek inżynier
![]() |
Jesli ma to byc jasny naroznik to koniecznie z materiału, który łatwo mozna wyczyścic. Sama mam jasna sofę, której obicie mozna ściagnąc i wyprac (nawet sie wypiera i nie ma zabrudzen), nie wypbrazam sobie, zeby miała nie byc czyszczona, bo obenie kolor na pewno nie byłby jasny, nie wspominajac o bieli. |
| |
offline ![]() balbinka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Misiaczek1412 praktykant
![]() |
Mój typ nr jeden : :) |
| |
offline ![]() bina praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() gabibi inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() wubin praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
![]() |
Myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie sofa KIVIK, z leżanka. Są dostępne w wersjach 2- i 3-osobowych (w opcji siedzenia). Materiał jest trwały i łatwy do czyszczenia, poza tym istniej możliwość jego podmiany (istnieją firmy które szyją specjalnie pod ten model) |
|
Jaki narożnik wybrać?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...