offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dommin doświadczony
|
to jeszcze zależy od tego, ile pieniędzy chcesz na ten odkurzacz przeznaczyć, bo jeżeli cena nie gra roli to po prostu genialny jest odkurzacz philips trathlon: http://magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kat egoria/?id=48&prod=9995 jest to odkurzacz piorący, ale oczywiście można nim też odkurzać na sucho, a dodatkowo ma funkcję zbierania płynów..zapewniam, że lepszy odkurzacz po prostu nie istnieje ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline Bakalia doświadczony
|
|
| |
offline Endrju praktykant
|
Chciałem kupić dobry odkurzacz, znajomi mi polecają philipsa, więc zacząłem oglądać różne odkurzacze philips, odkurzacze piorące, takie jak w tym linku który Wam podałem. Podobno ten Traithlon jest całkiem dobry, ale ja w życiu nie używałem odkurzacza piorącego więc pojęcia nie mam jak tę sprawę ugryźć. Na dodatek muszę kupić jakiś sprzęt który czyści na mokro bo mam domek 2 – piętrowy, dużo dywanów i żonę, która mi cały czas marudzi o to pranie ;/ Możecie coś poradzić na temat tych odkurzaczy piorących? Jak ja mam je w ogóle wybierać? Na co tu powinno się zwracać uwagę? |
| |
offline panstarosta majster
|
Od siebie mogę napisać, że dobry jest zelmer aquawelt Na co zwrócić uwagę? Na moc silnika warto, na pojemność pojemnika na wodę i worka, fajnie jakby miał też możliwość odkurzania na sucho. |
| |
Reklamy Google | |
|
Cześć Wam, kupiłem w końcu tego philipsa i jak na razie jest ok, ale potrzebuję jeszcze tylko poznać odkurzacze opinie ponieważ jestem właśnie przed zakupem sprzętu – tym razem zwykłego, na sucho, a boję się, żeby nie popełnić gafy i nie wpierniczyć się w jakiś odkurzacz, którym będę sobie mógł co najwyżej kurz z szafki odkurzyć. Macie jakieś propozycje? Co byłoby godne polecenia w przedziale tak do 500zł? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. |
| |
|
Wreszcie kupiłem odkurzacz w tym sklepie. I z urządzenia i z samego sklepu jestem baaardzo zadowolony, także Wam polecam. Wysyłka szybka, kontakt b dobry.... Nie wiem, czy mogłbym się do czegokolwiek przyczepić... I cena też kusząca; za mojego kolejnego philipsa zapłaciłem o 40zł mniej niż w „normalnym” sklepie... Polecam! :) |
| |
offline jammal majster
|
|
| |
offline bonski praktykant
|
Swoją drogą to ja pamiętam te czasy jak na odkurzacz się mówiło „elektroluks” właśnie, normalnie jak synonim ;) A jeżeli chodzi o wybór sprzętu i cena nie gra roli, to może rzeczywiście warto by było przemyśleć opcję odkurzacze piorące. |
| |
Gość: peterson_568 praktykant |
Najlepsze są teraz odkurzacze Sebo. To znana marka, ceniona od lat. Sebo nie ma wyrzutu powietrza dzięki czemu jest idealny dla alergików. Wciągane powietrze rozchodzi się całą powierzchnią obudowy na zasadzie wyrównywania ciśnień. Polecam to jest rewelacyjny kosmiczny sprzęt:) |
|
Jaki odkurzacz?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
- Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
- Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...