offline stefcioburczymucha praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Artek1 inżynier
|
centralne odkurzacze są niezawodne , z tej strony mam akurat dobry odkurzacz https://centralne-odkurzacze.net/45-jednostki -centralne ,którego instalacja była prosta i wygodna. Sprzątanie nie jest już męczace bo nie obciążam kręgosłupa nosząc ciężki odkurzacz. |
Ten post był edytowany przez Artek1 dnia: 30 kwietnia 2018, 22:57 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Kiero praktykant
|
Oczywiście, a dlaczego nie? Wiadomo, że o wiele bardziej
nadaje się gdy ktoś ma dywany, ale na pewno jest o wiele
bardziej efektywne |
| |
offline EcoMax.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dswe praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za dobrym odkurzaczem to powinniście się rozejrzeć za dobrą firmą, która zajmuje się sprzedawaniem odkurzaczy. Taką firmą na pewno jest www.eodkurzacz.pl Sam korzystam ze sprzętu od nich zakupionego i mogę go polecić również wam. |
| |
offline EcoMax.pl doświadczony
|
|
| |
offline jeżjerzy praktykant
|
Wiele osób ma takie odkurzacze, mi się to nie podoba bo
ten wąż obija nam wszystkie rogi pomiędzy pokojami |
| |
offline Oktanka praktykant
|
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
|
Jaki odkurzacz centralny możecie polecić?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
- koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
- Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.