Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Krysyla doświadczony
|
Neutralizator Heppa? To jest coś takiego Jak filtr HEPA, czy coś innego? Ja właśnie polecam albo odkurzacze z takim filtrem, najlepiej jak najwyższym, albo modele piorące. A tak a propos dyskusji to ostrzegam, zawsze jak ktoś zapyta: „jak wybrać odkurzacz?” to się akwizytorzy zlatują jak sępy i namawiają na kupno, cudów za kilka tysięcy... |
| |
offline emax kierownik
|
Zależy czego szukasz? Chcesz tanio kupić odkurzacz dla
alergików czy może wydać sporo pieniędzy i mieć w nim
wszystko włącznie z zapachem odświeżającym
powietrze... |
| |
offline Kornel doświadczony
|
Pozwolę sobie trochę odświeżyć wątek, bo trafiłem niedawno na artykuł o takich odkurzaczach z filtrami HEPA. Dla alergików to faktycznie świetna sprawa, tylko orientujecie się może, ile to kosztuje? Bo jak czytam, to faktycznie brzmi to sensownie. Tutaj wspomniany artykuł: http://www.mojealergie.pl/wszystko_o_alergii/ dom_bez_alergii/kurz_1/arkana_odkurzania_1.html |
| |
Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline niekumata inżynier
|
|
| |
offline NoNameUser inżynier
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
offline boris praktykant
|
Zapach to jedna sprawa, a fakt ochrony antyalergicznej, to druga sprawa – nadrzędnym celem jest tutaj druga kwestia. Ja polecam urządzenia piorące – to jest najlepsze rozwiązanie na roztocza. Zobacz sobie tutaj np.: http://www.zadowolenie.pl/odkurzacze_piorace< /a> |
|
Jaki odkurzacz dla alergika?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...