ja sobie kupiłem Electroluxa z kablem dlugim na 13m,
rewelacja
Kolektory próżniowe
offline jammal majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline E-budujemy majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Endrju praktykant
|
Bez różnicy jaki model chcesz kupić, lepiej zrób to w najbliższym czasie, czytałem ostatnio, że Komisja Europejska bierze się za ochronę środowiska i chce żeby odkurzacze były mniej prądożerne. A wiecie – odkurzacz, który pobiera mniej prądu ma mniejszą moc i słabiej sprząta... Nie pamiętam konkretów, ale to miały być poważne redukcje i już niedługo będą produkowane tylko takie pro-eko |
| |
offline Krysyla doświadczony
|
A 13 metrów długości to jakoś strasznie dużo? Ja mam odkurzacz Philips Performer – taki standardowy workowy, ale: moc urządzenia 2200W, moc ssąca 500W, filtr HEPA 13, jakoś nie jest strasznie głośny, a przewód ma 9 metrów. Wszystko zacnie, polecam. |
| |
offline dommin doświadczony
|
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że bardzo dobre są odkurzacze Electroluxa, także może kupisz któryś model z tej firmy. Ten w sumie wygląda ciekawie: http://magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=46&p rod=121825 ma dobrą specyfikacje, a do tego jest w promocji, także warto się nim zainteresować ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
Ja używam odkurzacza Zelmera ma 3 filtry hipoalergiczne i bardzo dobrze się sprawda. Kilka razy musiałem go przeczyścić ale tak to chodzi od ponad 2 lat sprawnie i przede wszystkim dobrze. Odkurzane jest u mnie co 2 dzień ponieważ w domu jest 2 alergików- sprawdza się lux |
| |
offline bonski praktykant
|
A wiecie, że kiedyś słowo elektroluks, to był normalnie synonim słowa odkurzacz, bo tylko tej firmy produkty były? :) Za mną chodzi ostatnio opcja na odkurzacz piorący, chyba sobie coś stąd wybiorę: - http://www.morele.net/agd/sprzatanie-prasowan ie-i-szycie/odkurzacze-piorace-273/ |
| |
offline emax kierownik
|
|
| |
offline boris praktykant
|
Odkurzacz piorący tym różni się od tego zwykłego, że
ten piorący pierze :) No przecież logiczne :) |
| |
offline Kaskader majster
|