Jaki podział domu po rozwodzie?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

1 lutego 2020, 12:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Znajdź adwokata, który się specjalizuje w takich sprawach jaka jest Ci potrzebna. To najwazniejsze ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2020, 08:54

Mi udało się wywalczyć dom na własność. Oczywiście musiałem spłacić należną część wartości nieruchomości byłej żonie. Podział majątku to bardzo ciężka kwestia, dlatego lepiej skonsultować się z doświadczonym adwokatem. Ja korzystałem z usług kancelarii www.adwokatlubin.com .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2020, 15:26

Posiadanie własności do domu w stu procentach jest najważniejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2020, 21:19

Żona mnie chciała puścić w skarpetkach chociaż rozpad małżeństwa nastąpił z jej winy (zdrada), ale w porę poszedłem po rozum do głowy i się zgłosiłem do kancelarii p. Skiby w Łomiankach. To doświadczony prawnik w tego typu sprawach, pani Lilianna wywalczyła dla mnie sprawiedliwy podział majątku i nie muszę płacić na byłą żonę alimentów tak jak sobie wymyśliła.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2020, 12:28

A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda wam się uratować związek. Może skorzystajcie z tych porad
https://botaak.pl/jak-odzyskac-dziewczyne/ a kto wie, może tutaj leży klucz do rozwiązania waszych problemów?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2020, 06:59

Z moich kilkuletnich doświadczeń z kancelariami mogę polecić kancelarię która podchodzi bardzo rzetelnie i z pełnym zaangażowaniem do powierzonych spraw. Polecam Adwokata z Rzeszowa https://kopciuch.com.pl/ Krzysztofa Kopciucha. Skarbnica wiedzy i ogromne doświadczenie zaprocentowały wygraniem moich dwóch ciężkich spraw. Wcześniejszy adwokat nie dawał szans.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 119

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >