Jaki podział domu po rozwodzie?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

1 lutego 2020, 12:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Znajdź adwokata, który się specjalizuje w takich sprawach jaka jest Ci potrzebna. To najwazniejsze ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2020, 08:54

Mi udało się wywalczyć dom na własność. Oczywiście musiałem spłacić należną część wartości nieruchomości byłej żonie. Podział majątku to bardzo ciężka kwestia, dlatego lepiej skonsultować się z doświadczonym adwokatem. Ja korzystałem z usług kancelarii www.adwokatlubin.com .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2020, 15:26

Posiadanie własności do domu w stu procentach jest najważniejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2020, 21:19

Żona mnie chciała puścić w skarpetkach chociaż rozpad małżeństwa nastąpił z jej winy (zdrada), ale w porę poszedłem po rozum do głowy i się zgłosiłem do kancelarii p. Skiby w Łomiankach. To doświadczony prawnik w tego typu sprawach, pani Lilianna wywalczyła dla mnie sprawiedliwy podział majątku i nie muszę płacić na byłą żonę alimentów tak jak sobie wymyśliła.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2020, 12:28

A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda wam się uratować związek. Może skorzystajcie z tych porad
https://botaak.pl/jak-odzyskac-dziewczyne/ a kto wie, może tutaj leży klucz do rozwiązania waszych problemów?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2020, 06:59

Z moich kilkuletnich doświadczeń z kancelariami mogę polecić kancelarię która podchodzi bardzo rzetelnie i z pełnym zaangażowaniem do powierzonych spraw. Polecam Adwokata z Rzeszowa https://kopciuch.com.pl/ Krzysztofa Kopciucha. Skarbnica wiedzy i ogromne doświadczenie zaprocentowały wygraniem moich dwóch ciężkich spraw. Wcześniejszy adwokat nie dawał szans.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19439 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 336

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >