Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ascwqdsqwd praktykant |
sory za odświeżenie watku, ale mam takie samo pytanie, a nie chce zakładać niepotrzebnych watkow. Szukalem sam wiele w Internecie i zainteresowala mnie firma www.bros.poznan.pl myslicie, ze to będzie odpowiednie rozwianie dla domu jednorodzinnego? Dzieki za rady |
| |
Reklamy Google | |
Gość: bacaa praktykant |
|
| |
offline mantra doświadczony
|
Proponuje sprawdzić ofertę producenta Dako, z tego co reklamują to maja teraz promocje na rolety http://dako-nowysacz.pl/rolety-nowysacz-promo cje/ |
| |
offline patent.x inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline waku majster
|
|
| |
offline ODB.com.pl doświadczony
|
Odnośnie montażu to mogę się zgodzić tylko że ta zasada obejmuje nie tylko okna, ale również drzwi- sam zakup to jedna sprawa,a prawidłowy i solidny montaż to już osobna kwestia której zawsze trzeba dopilnować. W jakim budżecie chcesz się zmieści? Zerknij również na ODB.com.pl gdzie pomożemy podczas wyboru odpowiednich okien do Twojego domu. |
| |
Gość: henry praktykant |
|
| |
offline warzechus inżynier
|
|
|
Jaki rodzaj okien antywlamaniowych warto zalozyc?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
- Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....