Jaki samochód dla kobiety?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

13 czerwca 2016, 11:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki samochód możecie polecić dla kobiety? - przede wszystkim musi być funkcjonalny i komfortowy, ale także ładny i oszczędny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2016, 15:59

Witam , moim zdaniem samochód dla kobiety powinien być przede wszystkim mały i wygodny w parkowaniu na mieście . Dlatego uważam że fiat panda y był najlepszy z samochodów , ja takim jeżdżę i na pewno polecam bo cudownie się go prowadzi a i co jest jednym z ważniejszych dosyć mało pali jak się jeździ po mieście . Mam nadzieję że pomogłam w wyborze , jeszcze raz polecam i pozdrawiam serdecznie .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2016, 11:24

Kobiety wybierają zazwyczaj niewielkie, ekonomiczne samochody, jak Nissan Micra, Ford Ka, czy Fiat 500. Najpopularniejszy wśród kobiet jest jednak Opel Corsa - z wyglądu jest raczej przeciętny, ale jest oszczędny w eksploracji i dość tani. Najlepiej chyba kupić nowy, ale kilkuletnie używany tez nie bezie zły - nową Corsę widziałem ostatnio w promocji u dealera w W-wie tutaj http://www.autozoliborz.pl/opel-promocje

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2016, 13:10

Swojej żonie kupiłem Nissan Micra i jest zadowolona. Jak byliśmy w Hiszpanii na wakacjach to wynajęliśmy taki samochód i bardzo dobrze jej się jeździło, więc po powrocie poszukałem trochę i znalazłem dobrą ofertę na otosfera.pl. Mają tam duży wybór samochodów, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 01:12

Ja bym postawiła na skodę. Fajne mają damskie modele, zgrabne i fikuśne. Nomen omen warto mieś cteż kontakt do serwosów. Ja znalazłam ostatnio mobilny serwis opon. Bardzo mi pomogli. Jestem zadowolona http://pneumaster24.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2016, 16:45

Jakis maly i zwrotny. WIdzialam takie ladne dwudrzwiowe audi...

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2016, 12:46

Najlepszy będzie jakiś mały, zwrotny samochód, w miarę tani i ekonomiczny - sprawdź sobie Fiata 500, Nissana Micra, Opla Corsa i Toyotę Yaris. Jakiś kilkuletni używany będzie chyba najbardziej rozsądnym rozwiązaniem. Sporo używanych nie jest jednak w zbyt dobrym stanie, dlatego przed zakupem dobrze jest dokładnie sprawdzić auto, przede wszystkim jego stan w warsztacie, ale też historię auta przez internet - tutaj http://www.carcheck.com.pl jest napisane jak sprawdzić historię auta.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2016, 10:18

Większość kobiet wybiera niewielkie, ekonomiczne samochody, ale znam też takie, które kupują ich przeciwieństwo, także to zależy od indywidualnych upodobań. Z mniejszych modeli proponuję Forda Fiesta, Opla Corsa i Seata Ibiza. Moim zdaniem nowego nie opłaca się kupować (chyba, ze kogoś stać), także proponuję wybrać używany, najlepiej jakiś kilkuletni model, taki po sprawdzeniu historii i stanu technicznego - znając numer VIN historię można sprawdzić na http://www.autobaza.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2016, 20:02

Wiem, że to głupie, ale ja od dawna chciałabym mieć Challengera z 69 roku. To się nigdy nie wydarzy, ale marzyć można :P

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2016, 19:15

Dla kobiety to może Golf GTI? Mocny i jednoczesnie malutki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Uroda - porady Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Po trzydziestce coraz bardziej czuję, że czas się zatroszczyć o skórę „na serio”, nie tylko kremem z drogerii. Myślę o jakimś zabiegu rewitalizującym – może mez...
  • Alimenty Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Od prawie roku próbuję uzyskać zasądzone alimenty od byłego partnera i szczerze mówiąc – bez skutku. Komornik też niezbyt skuteczny. Zaczynam się zastanawiać na...
  • poprawne zarządzanie magazynem Liczba postów: 14 Grupa: Trudne tema... Jeśli chodzi o optymalizację funkcjonowania hali magazynowej, to na pewno kluczowe będą takie czynniki jak: organizacja przestrzeni, wydajność procesów logistyc...
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Planuję założyć własną firmę w Danii, ale nie jestem pewien, od czego zacząć i jakie formalności muszę spełnić. Natrafiłem na firmę https://doradzamy.dk/, która...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 432 Grupa: Trudne tema... Ja nie ufam takim właśnie często polecanym adwokatom, skoro potrzebują reklamy wcale nie są dobrymi fachowcami. Specjalista nie będzie potrezbował takich reklam...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 151

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >