Jaki sekator do żywopłotu?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

12 lipca 2012, 01:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja bym polecił FISKARSA, zarówno sekatory jak i inne narzędzia ( siekiery, szpadle itp.), są wytrzymałe a zarazem bardzo lekkie. Do tanich nie należą ale za taką jakość warto zapłacić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2012, 16:08

A ile chcesz an niego wydać? O teraz na naszych aukcjach spotkasz przedmioty związane z pielęgnacją ogrodu,warto tam zajrzeć i przekonać sie samemu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2013, 14:08

Ja używam sekatora spalinowego Stiga SHP 60, ma regulowany uchwyt, 3 pozycyjny, jest to bardzo wygodne przy obcinaniu dosyć dużego żywopłotu.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2014, 11:19

kup tez sobie porzadne rekawic takie jak http://www.agro-hurt.pl/rekawice, zeby ochronic dlonie. Ja niedawno tak sie pokaleczylem, ze az nie moglem uwierzyc, ze zwykle przycinanie drzew moze byc takie szkodliwe

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2014, 10:44

Wszystko zależy od tego ile chcesz wydać. Ponadto, równie ważne jest też to jaki to jest żywopłot (jak często musisz go przycinać, jak jest ukształtowany, jak duży) W tym przypadku chodzi mi o wytrzymałość samego sekatora oraz potrzeby jego ostrzenia. Ja w każdym razie kupiłem w sklepie narzedziak24.pl sekator DRAPER D45316, ale wybór u nich masz znacznie szerszy, z cenami bodaj od 16zł. Jak chcesz to też możesz kupić do nich osprzęt, np ostrzałkę do sekatorów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2014, 11:47

w dobrych narzedziach http://dobrenarzedzia.ustka.pl/ znajdziesz wiele roznych sekatorow. Do tego tez inne narzedzia potrzebne do pielegnacji ogrodu. Plus jest taki ze mozesz wszystko zamowic online

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2016, 13:14

A ja mam sekator z Przydomu.pl Ale do cięcia żywopłotu polecam na przykład specjalne nożyce elektryczne lub spalinowe. Wtedy praca idzie zdecydowanie szybciej i sprawniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2016, 12:49

Wygodniejsze od sekatorów są nożyce elektryczne czy spalinowe. Szczególnie polecam spalinowe Faworyt SPN 260. Elektryczne miałam poprzednio i trochę denerwował mnie kabel plątający się podczas pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 09:18

Przede wszystkim warto sprecyzować budżet jaki możesz przeznaczyć na zakup narzędzi do pielęgnacji ogrodu,to moim zdaniem podstawowa kwestia. Teraz w sklepach internetowych znajdziesz naprawdę szeroki wybór ciekawych promocji i rabatów jeszcze przed sezonem.

www.FutureGardens.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 13:21

Polecam - Lider AN 520-18 niezawodne lekkie... w końcu mam takie jakich szukałem od dawna.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
  • Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
  • Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 378

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >