offline taranka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marek26 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Karola45 praktykant |
Jesli chodzi o sekatory, radziłabym kupować tylko te znanych i cenionych firm. Nie raz już przejechałam się na chińskich badziewiach które trzeba wymieniać kilka razy w sezonie. Do żywopłotu proponowałabym większe sekatory posiadające długie rączki i przekładnię, która umożliwia większy nacisk ostrzy przy użyciu stosunkowo niedużej siły. |
| |
|
|
| |
Gość: Marek26 praktykant |
Jeśli masz spory żywopłot to co najmniej 100zł radze przeznaczyć na nożyce. Porządne dwuręczne nożyce, które nadają sie również do grubszych gałęzi można kupić w granicach 100-180zł. Rozpiętość cenowa jest spora. Ja za swoje dałem 4 lata temu 170zł ale nie żałuje bo nadal są jak nowe, nie tępią się i nie wykrzywiają. Po każdym użyciu dobrze je czyszczę i natłuszczam i tyle. |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline brawurka inżynier
|
|
| |
offline Ryciu praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez Ryciu dnia: 8 czerwca 2012, 22:13 | |
| |
|
|
| |
offline Ryciu praktykant
|
|
|
Jaki sekator do żywopłotu?
«
Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu
Ostatnio na forum
- Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 454 Grupa: Pielęgnacja... Co najczęściej stosujecie na choroby roślin? Ten sklep ma bardzo ciekawą ofertę na tego typu preparaty https://sklep.poradnikogrodniczy.pl/cms/ srodki-i-preparat...
- Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 74 Grupa: Pielęgnacja... U moich dziadków rosły blisko siebie jabłonie, śliwka, czereśnia, wiśnie. Wszystkie dobrze owocowały. Na polecanej wyżej stronie drzewka-faworytka jest wg mnie....
- Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...
- Prace ogrodowe Liczba postów: 41 Grupa: Pielęgnacja... Jeśli szukasz firmy od której będziesz mógł zamówić tablice informacyjne zajrzyj tutaj https://konarch.pl/kategoria/tablice-inf ormacyjne/ Według mnie ta oferta....
- Jaka kosiarka do trawy? Liczba postów: 112 Grupa: Pielęgnacja... Zdecydowanie przyda się dobrej jakości narzędzia, elektronarzędzia oraz osprzęt do realizacji prac ogrodowych. Na pewno warto będzie sprawdzić ofertę hurtowni C...