offline ![]() januszkk kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() majkale fachowiec
![]() |
Dopytaj się u nich: |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() polecamspeca praktykant
![]() |
Sprawdź firmę http://polecamspeca.pl/naprawa-agd/gdansk Eldom Serw Cooker. Są dość tani i przyjeżdżają dość szybko do usterki w sprzęcie. |
| |
![]() Gość: Czerek praktykant |
|
| |
![]() Gość: NataliaMroz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Emil praktykant |
|
| |
![]() Gość: Olka_J praktykant |
|
| |
![]() Gość: Monika51 praktykant |
Mój mąż też zawsze najpierw dłubie sam a dopiero potem wzywa specjalistę troche mnie to czasem wkurza bo jak nie umie sam naprawić to "awaria" wydłuża się przynjamniej o jeden dzień ale dzięki temu ze sam naprawił już kilka rzeczy zaoszczędziliśmy trochę pieniędzy. Zwłaszcza ze często psują się jakieś duperelki i łatwo je można dostać np na wyżej wymienionym north.pl |
| |
![]() Gość: Marsza praktykant |
|
| |
offline ![]() sebastian1 doświadczony
![]() |
Jeżeli chodzi o sprzęt AGD to znalazłem bardzo ciekawy artykuł http://magazynfakty.pl/niespodziewana-usterka -sprzetu-agd-dowiedz-sie-jak-ja-wyeliminowac/ artykuł może być bardzo przydatny, szczególnie dla panów. |
Ten post był edytowany przez sebastian1 dnia: 22 sierpnia 2016, 22:35 | |
|
Jaki serwis agd w Gdańsku
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Jaki projektor kupić? Liczba postów: 7 Grupa: Sprzęt AGD... Chciałbym podzielić się moimi wrażeniami związanymi z użytkowania Clickshare, ponieważ ostatnio miałem okazję skorzystać z tego sprzętu w pracy i muszę stwierdz...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 89 Grupa: Sprzęt AGD... Prawda jest taka, że człowiek przy zakupie zastanawia się jaki eksrpes wybrać i ile ma mieć opcji różnych kaw a potem okazuje się że robimy 3 max 4 rodzaje :) M...
- chlebak na prezent ? Liczba postów: 21 Grupa: Sprzęt AGD... Może kartę podarunkową np do home&you, Leroy Merlin czy coś w tym stylu... Jeśli chcecie podarować coś co będzie pamiątką na długie lata, polecam wziąć pod uwa...
- Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
- jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...