Może ktoś z Was jest w stanie zaproponować jakiś sensowny sklep z meblami. Mieszkanie kupione, niedługo będzie oddane przez dewelopera i trzeba myśleć, gdzie je wyposażyć. Oczywiście najlepiej jeśli sklep będzie w stanie zaproponować dobre meble w sensownych cenach.
offline Kosek77 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Adam55 praktykant |
Jeśli chodzi o kupowanie mebli w sieci to bardzo pozytywne odczucia mam związane ze sklepem www.megismeble.pl. Kupowałem tam meble do pokoju dzieci, potem również do salonu z jadalnią i wszystko fajnie wykończone, bardzo ładnie się meble prezentują, zamówienia sprawnie wykonywane, teraz przymierzam się do zakupu sofy do salonu i też spoglądam w kierunku tego sklepu, bo wybór bardzo duży. |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
A czy ktoś z Was kojarzy być może sklep https://ubieramy-meble.pl/? Pytam, bo widzę, że mają w ofercie fajne pokrowce na krzesła, a mi właśnie coś takiego jest potrzebne. To ciekawy pomysł na zmianę wystroju wnętrz niby mały szczegół, ale bardzo istotny. |
| |
offline morella1 kierownik
|
Nie wiem, ale mnie osobiście wydaje się, że warto również zwrócić uwagę na salon EMWO Meble. Tam można znaleźć naprawdę świetne meble wykonane z dbałością o każdy szczegół. Mnie przykładowo zachwyciły tam łóżka z materacem, które mają w sobie niepowtarzalny charakter. |
| |
Reklamy Google | |
offline Piotrek009 majster
|
|
| |
|
|
| |
|