Jeden z najpiekniejszych stołów jakie widziałem na właśne oczy do jadalni czy salonu to Kasparo. Kupili go nasi znajomi kilka miesięcy temu. Wykonany fantastycznie nie ma tam żadnej nawet najmniejszej niedoskonałości. Wykonany z drewana specjalnie przetartego,a dodatkowo przez stworzyli płynącą przez środek rzekę żywicy, szkła i specjalnego systemu diud. Na prawdę warto go sprawdzić, bo robi niebanalne wrażenie ;)
Gość: RafalMasek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Jeżeli chcesz mieć stół z najwyższej półki pod względem wykończenia i stylu to Kasparo nie ma sobie równych. Aby go stworzyć użyto drewno specjalnie wyselekcjonowanego i odpowiednio przetartego w zależności od gatunku. Zestawienie tego z elementem żywicy , szkła i delikatnych diod LED pozwala uzyskać cudowny efekt płynącej rzek . Posiada również wbudowany czujnik ruchu, dzięki czemu stół „ożywa” gdy w pobliżu znajduje się człowiek. Do tego producent w zamian za każdy wykonany stół sadzi kolejne nowe drzewo. |
| |
offline Plytaarchitektoniczna.pl doświadczony
|
Witam Wszystkich Użytkowników na forum. W kwestii stołu,
polecam sprecyzować budżet jaki posiadasz na ten cel,
ponieważ ceny będą różne w zależności od rodzaju
drewna. Do solidnych należą stoły dębowe i właśnie na
nich polecam się skupić. |
| |
Gość: ksawer52 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mąż praktykant |
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja ogólnie jestem zwolennikiem łączenia nowoczesnego designu z drewnem i jak już szukam mebli bądź nowego stołu to właśnie w takich kryteriach. Ze swojej strony mogę polecić Ci sklep internetowy w którym sam kupowałem dużą część mebli do domu i pod względem przygotowanej oferty oraz konkurencyjności cen są naprawdę świetną opcją, a mianowicie https://www.mebleteo.pl my po remoncie zdecydowaną większość rzeczy kupiliśmy właśnie u nich. |
| |
Gość: Loan Cash praktykant |
|
| |
Gość: Cash Loan praktykant |
|
| |
Gość: miltonrh2 praktykant |
|
|