Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline specstrong inżynier
|
Z jakością styropianu to raczej nie ma dzisiaj problemu. Ważniejszy jest rodzaj styropianu. Do ocieplenia metodą lekką mokrą zaleca się EPS 70-80 do 100. Gdybyś podał dokładne grubości i rodzaj warstw ściany to można by policzyć jaka musiała by być grubość styropianu. |
| |
offline DOMEX praktykant
|
Zalezy jaka gruba sciana
jest domu ,docieplanie STYROPIANEM , |
| |
offline mar.pudelko doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Filip.Ru kierownik
|
|
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline markizde praktykant
|
|
| |
offline Filip.Ru kierownik
|
|
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
|
Jaki styropian na ocieplenie domu?
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- co moze zrobic wata szklana z kontaktem z cialem c... Liczba postów: 13042 Grupa: Robimy izol... sytuacja jest prosta: jak nie wiesz, jak się za to zabrać, to wezwij fachowca
- Ile wełny zastępuje styropian? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy izol... Styropian jest znacznie lepszy do ocieplania. Mi ekipa z https://remontyelblag.pl odradzała wełnę
- Atlanta Hawks confront roster choices inside wake... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy izol... The Atlanta Hawks went into the 2016 NBA Draft with 4 choices nonetheless there was hardly ever a true probability that all 4 gamers would be upon subsequent se...
- Ocieplać czy nie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Użytkownik Gość napisał: Mam dom jednorodzinny w którym ściany są z trzech warstw.24cm pustak z betonu komórkowego 8cm steropianu i 12cm pustak zbetonu komórkow...
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 22 Grupa: Robimy izol... Przyłączę się, bo nie chcę zakładać nowego wątku - mam garaż postawiony właśnie i jest ogrzewany. Jaką konstrukcję zastosować, aby go trochę ocieplić? Myślałem....