offline EcoTeak doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Gocha kierownik
|
|
| |
offline doktorek doświadczony
|
dokładnie, zgadzam się, że płytki do zdecydowanie lepsze rozwiązanie. Nie trzeba zbytnio ich pielęgnować, a są trwalsze, szczególnie na przestrzeni otwartej - gdzie działają warunki atmosferyczne. Przeciez drewno pod wpływem wilgoci pęcznieje, rozsadza się i ... za chwile trzeba jeszcze raz kłaść lub odnawiać |
| |
offline Tadeusz majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline caramel praktykant
|
|
| |
offline Tadeusz majster
|
|
| |
offline caramel praktykant
|
a miałem trochę metrów kwadratowych i zleciłem robotę.
Z tego co mówili, to przy niewielkich powierzchniach, dla
osób prywatnych maja jakieś pakiety, żeby można było
zrobić samemu. |
| |
offline Aureliusz praktykant
|
Jak dla mnie taras tylko drewniany. Jednak drewna nic nie
zastąpi, jest o wiele ładniejsze od jakichkolwiek płyt, a
już tym bardziej takich "udawanych" wynalazków. |
| |
offline widar fachowiec
|
Jestem zdecydowanym zwolennikiem drewnianych tarasów. na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się długo tylko poszukał jakiegoś dobrego drewna egzotycznego :) Bardzo dobre właściwości ma np. Bangikarai |
|
Jaki taras - drewno czy płytki??
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
- jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...
- Wiertło do konfirmatów Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Regeneracja wierteł to idealne rozwiązanie, gdy zależy Ci na przedłużeniu żywotności narzędzi, które wykorzystujesz w swojej pracy. Dzięki procesowi regeneracji...
- Wykończenie domu Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... That's awesome! It sounds like the Zoya Home team did an incredible job on your project, and what a thoughtful surprise for your wife! Glad everything worked ou...
- prezent dla narzeczonej Liczba postów: 77 Grupa: Wykańczamy... Złote kolczyki https://www.karkosik.pl/21-zlote-kolczyk i to idealny wybór dla osób ceniących ponadczasową elegancję. Wykonane z wysokiej jakości złota, nadają s...