Jaki telewizor do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

28 grudnia 2014, 07:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Urządzam salon, 45 metrów kwadratowych, mam już kupione meble. Chciałabym kupić jakiś telewizor i kino domowe. Doradźcie mi ile cali telewizor powinnam kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2014, 14:15

Może kup telewizor taki jaki ja kupiłem 47 calowy na electro.pl jest spory i do salonu wystarczający. Ładnie się prezentuje. Mam Panasonic TX-47 ASE 650E LED z obrazem 3D, smart TV, rodzaj ekranu LED :)Stoi u mnie w salonie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2014, 19:59

Może dobry będzie ten model: http://www.nokaut.pl/telewizory-led/philips-42pfh6309.html . Nie wiem jaki masz budżet, ale ten jest w średniej cenie jak na telewizor. Na pewno spodoba Ci się dwustronny ambilight.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2014, 09:48

A ja mogę polecić telewizory Sharp, są niedrogie, teściowa kupiła i jak na razie jest bezawaryjny.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2015, 10:26

Na stronie znajduje się dobre porównanie:
http://lepsze.co/ranking/telewizory-led tak wiec możesz sobie przejrzeć ten ranking.
Aktualnie bardzo dobre opinie ma TV LED Sony KDL-55W805 - koszt nie jest mały ponieważ ok 4000 zł. Telewizor oferuje jednak bardzo dobrą jakość obrazu,świetne kolory oraz kontrast.
Bardziej ekonomiczna opcja to TV LED Samsung UE40H6 .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2015, 12:06

Co do ilości cali, to zależy jak daleko będziecie od niego siedzieć;) sprawdźcie sobie jaka odległość i stańcie w sklepie przed różnymi telewizorami, będziecie wiedzieć jak wygląda obraz;) i nie sugerujcie się tym, że np. telewizor 40 cali wydaje się mały przy 50 calach, bo jak postawi się takie 40 cali samotnie, to wygląda już całkiem inaczej;)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2015, 11:39

Jak dla mnie 40 cali całkowicie wystarcza. Mam za małe mieszkanie na większy telewizor

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 12:40

45m2 to duży salon,wiec podejrzewam ze tv będziecie oglądać z odległości 5-6m,wtedy najlepszą opcją byłaby plazma 50cali która nie zginie w tak dużym pokoju.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2015, 12:17

Ja u sievie posiadam telewizor od Sharpa http://cyfrowedomy.pl/pl/p/SHARP-Aquos-Quattr on-Pro-telewizor-LC70UQ10E-/644 i mogę bardzo polecić. Naprawdę świetna jakość obrazu

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2015, 13:48

plazma nie bardzo, lepsze są ledowe;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >