Jaki telewizor do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

25 lipca 2016, 23:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik jola85 napisał: Moim zdnaiem Philips ma bardzo udaną serię telewizorów
7600 są różne rozmiary, kto co tam woli. Natomiast tv są
4k, oparte na androidzie z prostym sterowaniem noi ambilight
rzeczywiście je wyróżnia.
Użytkownik jola85 napisał: Moim zdnaiem Philips ma bardzo udaną serię telewizorów
7600 są różne rozmiary, kto co tam woli. Natomiast tv są
4k, oparte na androidzie z prostym sterowaniem noi ambilight
rzeczywiście je wyróżnia.

Dobre telewizory, solidnie wykonane i z łatwym sterowaniem opartym na androidzie. Zwracam uwagę na full wypas matrycę oraz oczywiście ambilight  Na pewno telewizor na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2016, 18:31

Jak dla mnie minimum to 52 cale. Uważaj też na firmy bo niektóre mają słabą ostrość

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2016, 19:23

Taki, żebyś dobrze wszystko widziała. Ja proponuje 42 cale. Sama taki mam i nie jest źle.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2016, 09:24

My mamy LCD od Panasonica, 47 cali ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2016, 11:27

A co myślcie o telewizorach z zakrzywionym ekranem? One są teraz bardzo popularne, choć też drogie. Ja oglądałam tutaj http://www.zadowolenie.pl/telewizory-i-rtv/te lewizory oferty sprzętu RTV. W sklepie Zadowolenie.pl mają niskie ceny, więc opłaca się tam zamawiać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 września 2016, 10:38

Pytanie czy w ogóle zasadnym jest posiadanie telewizora w sypialni bo moim zdaniem nie. To pokój w którym powinniśmy się zrelaksować i odpoczywać, telewizor bardziej sprawdzi się w pokoju dziennym, salonie.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2016, 15:21

My teraz kupiliśmy telewizor 40-stkę do salonu, to niewielkie pomieszczenie także nie chcieliśmy kupować 50-tki, bo to byłby jednak zbyt duży telewizor jak na tak niewielki metraż. Ale wracając, wybraliśmy tv od Kernau, o ten - http://www.kernau.com/produkt/40-kfhd-1520.ht ml i jak na razie spisuje się dobrze. Jakość obrazu jest w porządku, mamy do wyboru 3 temperatury kolorów, ma rozdzielczość FULL HD. Przy zakupie dostaliśmy 3 lata pełnej gwarancji.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2016, 13:20

Jak zależy nam na tym, by telewizor posłużył przez kilka lat i spełniał swoją rolę jak należy nie warto decydować się na żadne no name tylko na sprawdzone marki, które cieszą się dobrą opinią. Dobre telewizory produkuje chociażby LG, opinie i testy pokazują, że jest to dobry sprzęt - http://www.tvtest.pl/tag/lg/ Zresztą sam, jako użytkownik mogę to też potwierdzić :D

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2017, 09:21

A jakie jest Wasze zdanie na temat tzw. zakrzywionych telewizorów?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2017, 22:16

Użytkownik emilka napisał: A jakie jest Wasze zdanie na temat tzw. zakrzywionych
telewizorów?

Nie jestem przekonany. Po początkowym zachwycie w zasadzie mija urok. Jak siedzisz z boku to jakość oglądania spada. Lepiej większy telewizor z prostym ekranem i ambilight. 100% komfortu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 138

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >