offline ![]() katari98 majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() owner majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() katari98 majster
![]() |
Z własnego doświadczenia wiem, że tynk maszynowy gipsowy, np. Knauff jest lepszy. W nowym budownictwie się sprawdza, płyty to ewentualnie na poddasze. Tylko trzeba mieć dobrą ekipę. Ja mam dom z poddaszem użytkowym i sporo się naszukałem dobrej firmy tynkarskiej. |
| |
offline ![]() waku majster
![]() |
|
| |
offline ![]() woodi doświadczony
![]() |
Ja w budownictwie lubię sprawdzone rozwiązania, które
już ktoś przetestował i może z pełną
odpowiedzialnością powiedzieć jakie coś ma wady oraz
zalety. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sszymon praktykant |
|
| |
offline ![]() enerbau.pl fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() woodi doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Moska90 kierownik
![]() |
Słyszałam wiele opinii, że dobrze sprawdza się lekki tynk wapienny http://www.optolith.pl/catalogue.php?GroupId= 10&ProductId=53. Ktoś stosował ten tynk i może go zarekomendować? Proszę o poradę osoby będące w temacie. |
| |
offline ![]() e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
![]() ![]() |
Szanowni Państwo, |
|
Jaki tynk jest najlepszy?
«
Powrót do grupy: Stawiamy ściany
Ostatnio na forum
- jakiej firmy tynk silikonowy? Liczba postów: 97 Grupa: Stawiamy śc... Na naszym terenie (Zachodnie Mazowsze) przede wszystkim korzystamy z Kabe. Największą popularnością cieszy się właśnie tynk silikonowy Armasil T
- Ścianki działowe Liczba postów: 6 Grupa: Stawiamy śc... Polecam przeczytać artykuł o domach drewnianych https://www.quattrocento.pl/moda-na-bud owe-domow-drewnianych-jakie-sa-jej-zalet y
- Dlaczego gładź popękała?? Liczba postów: 23 Grupa: Stawiamy śc... My robiliśmy sami gładzie na piętrze bo mamy skosy, właśnie skończyliśmy szlifować:) łatwo nie było i bardzo długo trwało bo robiliśmy to w weekendy i po pracy....
- Deska elewacyjna- Imitacja drewna Liczba postów: 29 Grupa: Stawiamy śc... Do wykonywania prac elewacyjnych warto stawiać na rusztowania aluminiowe. To lekkie, wytrzymałe i stabilne konstrukcje, które pozwolą na bezpieczną realizację n...
- Budowa domu-koszty Liczba postów: 206 Grupa: Stawiamy śc... Zapewnienie odpowiedniej temperatury w budynku to podstawa komfortu, a wełna szklana doskonale sprawdza się w tej roli. Latem chroni wnętrza przed nadmiernym na...