Pokrycie dachu jest na prawdę ważne. Gdy wybierzemy materiał, który nie jest wytrzymały, sami narażamy się na koszta, bo przy gorszej pogodzie dach może przeciekać, a przy wietrze mogą pojawić się nawet braki. Na stronie: https://www.gerardroofs.pl/pl/ znalazłam doskonałą ofertę. Blachodachówka Gerard jest lekka, wytrzymała i nie droga. Dzięki temu możemy być spokojni o nasz dom, bo na dachu znajdować będzie się najwyższej jakości materiał gwarantujący nam długie użytkowanie, przy najbliższym remoncie dachu, sama zdecyduję się na tą blachodachówkę. :)
offline kej_say fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Stafski majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Janeatmox praktykant |
|
| |
Gość: Ivyatmox praktykant |
|
| |
Gość: Evaatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Przede wszystkim dachówka betonowa nie odstaje jakością wykonania od innych propozycji, szczególnie jeżeli spojrzysz na możliwości producentów w tym również Braas w zakresie modeli wykonanych w technologii trójwarstwowej Cisar z dodatkową podwójna powłoką akrylową Lumino chroniącą przed porastaniem. |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
|
| |
offline iwobar praktykant
|
Moim zdaniem każde pokrycie dachowe się nadaje do adaptacji strychu. Ja sama mam w moim domu blachodachówki i wszyscy mi mówili, że nie dość, że będzie mi uciekać ciepło z domu, to jeszcze będę miała głośno podczas deszczu. Powiem Ci, że nic bardziej mylnego! Ja u siebie mam blachodachówki firmy Regamet i jestem bardzo zadowolona z jakości ich wykonania, choć wiadomo, że przy wygłuszaniu istotne jest również to, co położymy pod samo pokrycie. Uwierz mi, że da się osiągnąć taki stan wygłuszenia na którym Ci zależy. Ja na przykład mam sypialnie na poddaszu, a dach mam z blachodachówki... :) |
|