My ostatnio zdecydowaliśmy się na Używane wózki widłowe Linde, na start jest to bardzo dobry wybór
Gość: baaart praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Albercik23 inżynier
|
Ja osobiście uważam baart, że to jest bardzo dobry wybór. Akurat wózki od Linde są faktycznie niezawodne. Jeśli chodzi o samego dostawcę takich wózków, to mogę z kolei polecić Centrum Wozków Widłowych Blum - okolice Bydgoszczy, nie wiem czy ktoś kojarzy, ale mają naprawdę fajne warunki współpracy, zarówno jeśli chodzi o używki, jak i nowe sprzęty. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: luannjn11 praktykant |
|
| |
Gość: raymondis2 praktykant |
|
| |
Gość: ThelmaWem praktykant |
Shop All For Home - unique T-Shirts, Tank Tops, Tote Bags,
Wall Tapestries, Posters, Mugs, Duvet Covers, Dresses,
Clocks, Art Prints. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jniekindustries2 praktykant |
|
| |
offline boxon fachowiec
|
Wózki widłowe można bez problemu wypożyczyć w Bilift (firma mieści się w Falentach Nowych). Mają bardzo dużą ofertę wózków, można bez problemu właśnie wybrać markę oraz rodzaj w zależności od zapotrzebowania. To polska firma z polskim kapitałem, obecna na rynku już wiele lat. Mają różne sposoby finansowania zakupu i różne sposoby wypożyczania, więc to dla klienta bardzo duży plus. |
| |
Gość: nick praktykant |
W pierwszej kolejności powinniście rozejrzeć się za dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą wózków widłowych. Jeżeli mieszkacie w województwie małopolskim to skontaktujcie się z firmą www.ansal.pl Oferują sprzęt wysokiej jakości. |
| |
Gość: Andrzejek praktykant |
|
| |
Gość: Kamsta20 praktykant |
Poszukując wózków widłowych lub innego wyposażenia niezbędnego do pracy magazynu, warto zerknąć na ofertę łódzkiej firmy Maglo. Zajmuje się ona kompleksową obsługę magazynów. W ich asortymencie można znaleźć również chociażby regały czy nawet odzież roboczą. Serdecznie polecam! https://www.maglo.com.pl/ |
|