offline cieciuch praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
Potrzene Ci są przede wszystkim solidne drzwi, które
zabezpieczą porzed wywarzeniem, lub rozwierceniem zamka.
Najlepeij kupic antywłamaniowe.Każdy producent ma takie
dzrtwi kpletne z zamakami i okuciami. Jesli masz jakieś tam
drzwi i chcesz wstawic jakiś porżądny zamek i wkładki to
polecam zamek Winkhaus, wkłądki Lob kl.C, okucia
antywłamaniowe AXA. Jesli drzwi masz kiepskie to Ci je
poprostu zdejmą z zawiasów, lub wywarzą, więc najpierw
na to zwróc uwagę. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
| |
|
|
| |
offline Antek praktykant
|
najlepszym zabezpieczeniem to są przede wszytskim drzwi antywłamaniowe z zamkiem rozporowym , który blokuje drzwi góra dół bok . W swoich drzwiach (Firma Zbigmet) mam dwa zamki, jeden właśnie ten duży zamek Włoski i drugi mam pomocniczy od zewnątrz klucz od wewnątrz gałkę.Ponadto przy zawiasach są blokady antywyważeniowe. |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: filipek praktykant |
|
| |
Gość: antek2 praktykant |
skontaktuj sie z pogotowiem zamkowym http://www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl/monta z-zamkow.html. Oni swietnie dobieraja i zakladaja zamki. Lepiej zdaj sie na fachowcow bo oni na pewno lepiej to zrobia |
| |
offline Bazylian majster
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
Zamek rozporowy to zamek rozporowy :) co tu dużo mówić.
Rozwiązanie spotykane w drzwiach zewnętrznych na dzień
dzisiejszy raczej w dobrych antywłamaniówkach. Przy
przekręcaniu kluczem zamykają się drzwi (wychodzą bolce)
oraz cięgna (góra dół) rozpychają trzpienie w
ościeżnicę. |
|
Jaki zamek do drzwi zewnętrznych?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...